28.5.13

What a day...eiku monikossa...Hullunmyllyssä mennään! Takana mainio viikonloppu. Kiva päivän reissu ystävän ja lasten kanssa Helsinkiin - Maailmakylässä & KIDSing. Piiitkä, mutta oikein energinen päivä. Suorassaa TV-lähetyksessä oli jännää, tytöt olivat melkoisen innoissaan. Oli oikein kivaa! Korumyyntiä ja tilauksia on tullut lisää ja lisää. Olen edelleenkin niin hämillään ja vähän jännittynyt tästä kaikesta. Kyllä nautinkin, fiilis on tosi kiva. Yrityksen perustamisen koukerot ovat edessä. Alussa on tarkoitus saada jälleenmyyntipaikkoja lisää, myöhemmin ehkä virallinen nettipuoti ja myönnän..  en voi olla unelmoimatta omasta...  Eräs paikallinen kampaamo otti myyntiin hilujani. Eilen rakensimme mieheni kanssa myyntitelineen. Sopii aivan täydellisesti kivasti sisustettuun kampaamoon. Prototyypistä tuli niin mieluinen, että lähetin jo miehen rautakauppaan hakemaan rojuja lisää.


Tänään kun olin viemässä hilujani jälleenmyyjälle, jäin vielä hoitamaan asioita kaupungille. Tai siis asioita ja asioita. Piti mennä hakemaan päiväkotitädeille lahjoihin lisuketta, mutta tämä tätinen eksyi vaatekauppaan. Huups... Huomasin "vähän" liian myöhään ajankulun ja olin puoli tuntia myöhässä päiväkodilta. Hehhehh! Että tämmöinen äiti. Asiat tärkeysjärjestykseen, eiks niin? Ensin kesävaatteet sitten vasta lapset!  :-)

Tytöllä on huomenna musiikkiopiston pääsykokeet..   IIK! Tytöllä on huomenna eskarin & päiväkodin  kevtjuhla.  SNIIFF! Nessut mukaan. Voihh.

Paikallisen lehden toimittaja kävi tänään sopimassa haastattelusta. Että tällaisia täällä. Ihan rentoa!  ;)

23.5.13

...Pyörii-pyörii... (Varoitus: hyvin korupainoitteista höyrytystä!!!)

Tämä tätinen on ihan hämillään tästä vauhdista nyt. Olen väsäillyt koruja (enimmäkseen korviksia) nyt parisen kuukautta ja uhhh.. Eilen oli ensimmäinen julkinen myyntitilanne. Eli eräs asiakas, joka löysi minut FB:n kautta, pyysi tulemaan työpaikalleen. Noh, minähän menin. Ihan mieletöntä. En edes ehtinyt kaikkia pöydälle, kun naiset tekivät jo kauppoja. Miljonääriksi en ihan vielä tullut, mutta ihan mielettömän hyvä mieli siitä jäi ja mooooonta tilausta. Jokainen pennonen on myös juuri nyt niin tarpeeseen, kun tämän perheen äiti on laittanut kaikki rahansa "nappeihin"! Mikä tuntuu hyvälle, on se että ne ketkää tykkää, ne sit tykkää ihan kympillä.
 Puskaradio toimii NIIN hyvin ja frendit promoaa erinomaisesti! KIITOS!!!  pusspusss! Viimeisin ihanuus oli eilen myöhään illalla, kun eräs sunnuntaina kotona käynyt asiakas ehdotti yhteistyötä! ÄÄÄÄÄK! JIHAAA! IIIK! Meinasin mennä ruudun läpi ja rutistaa sitä!
Mitähän tästä tulee? Nyt olis niin tarpeeseen jonkinsorttista yritysneuvontaa (olen nimittäin ihan lähiaikoina menossa!) Apuja, tukea, neuvoja ja ohjausta tarvitaan monella alalla. Ilmoittautukaa vapaaehtoiset! 
  • Yrittäjyys
  • Rahoitus
  • Tekniset asiat (netti)
  • Oheisjutut (käyntikortin tapaiset, pakkausjutut, valokuvat, mainokset...)
Mitä jos tästä tuleekin jotain aikas hienoa? "Napit" reissaa kesänä Tanskaankin.. Hihh!  :) Muutaman paikan kanssa on jo tehty alustavia suunnitelmia, monikulttuurikeskuksessa on jonkunsorttinen valikoima. 

Uusia ideoita on pää täysi. Lähinnä koruja, mutta vähän muitakin juttuja. Uusimpia koruja näkyy lähinnä FB ryhmässä, blogiin en vain ole ehtinyt päivittämään kaikkia. Kurkataa Facebook'iin (anni's creative corner)! Ideaa pursuaa. Omaan makuun on ollut ihanaa luottaa. Sen olen päättänyt, että sellaista en tee, mistä itse en tykkää lainkaan. Kuka nää ideat mulle suodattaisi? Kuka pistäisi järjen päähän?
Mies on työmatkalla. Arki rullaa yllättävän ok kahden ipanan kanssa. Taidan siis olla oikeasti nappihuuruissa, kun en urputa. Miehelle oli pakko soittaa eilen ja päästä höyryjä ulos.. Edessä on ihana viikonloppu - Maailma Kylässä & Kidssing kivalla porukalla! JEE! Ärsyttävää hehkutusta!  
Nyt laskemaan korvispareja...   ILOA & ENERGIAA! 


 PS. Kuka haluaisi hoitaa mun opinnot loppuun nappeja vastaan?  :D

20.5.13

Hyvin pyyhkii kaikesta huolimatta...

...., vaikka tili on miinuksella kun kaikki rahat on mennyt nappeihin.. Heh!

...., vaikka koulutehtävät on rästissä, mutta OLEN EDENNYT silti ja saanut opelta toivoa, positiivista palautetta ja hyvän numeron suorittamastani kurssista!!!

..., vaikka kämppä on kuin pommin jäljiltä, vaikka siivoan ja siivoan!

..., vaikka menenkin nyt kylpyyn kesken koulutehtäväpäivän! Hahaaaa!
Nauttikaa auringosta!


17.5.13

Hyvää viikonloppua!!!


Arki rullaa kivasti. Sää on aurinkoinen ja kotoilu on jees. Kuulostaakos ärsyttävän seesteiselle? Heh, ei ole aina sitä. 

Pojullamme oli lastenklinikan (CCAM leikkauksen jälkeinen) tarkastuskäynti. Reilu vuosi on leikkauksesta mennyt. Tällä kertaa piti olla viimeinen kerta, mutta kontrollikäynti tulee vielä kahden vuoden päähän.  Kaikki ok, seurataan vaan tilannetta koska vatsa hassun muotoinen. Keuhkokuvat olivat puhtaat. Phuuh! Tarkastukseen mennessä mielessä kävi kauhutsenaarioita, mitä jos.... mitä jos...  Olen kiitollinen! 
Tytsymme on kasvanut isoksi. Lupasin tytölle, että saa ennen koulun alkua korvikset. Nyt oli sen aika. Ihmeellistä, miten ISO juttu se olikin hänelle. Korviksia näytettiin KAIKILLE, vieraillekin!  Kohta pistetään äidin väkertämät korvaan...  Kävin eilen opintojeni asioilla Mikkelissä. Asiat edistyy positiivisesti, vaikkei vauhti ole päätä huimaavaa. Liikettä silti tapahtuu!

Tein kierroksen Mikkelin keskustassa, jossa vuosia sitten vietin aikas usein paljon aikaa. On muuten sympaattinen kaupunki. Kävin ihastuttavan inspiroivassa puodissa, jossa tuli SE olo.. Se olo on sellainen, mikä saa sisältä kutittamaan ja mielen ihan hassuksi. Haluaisin olla oman puodin puotitäti. Ilman sen suurempaa romantiikkaa. Yrittäjyyden realistisuuteen ja sen tuomiin juttuihin ollaan tutustuttu. Nyt se tunne vaan tuli taas ja tuolla! Ei, ei samanlaista kuin Mikkelissä... vaan omanlaista. Se oli vaan NIIN ispiroiva!

Tuleva viikko tulee olemaan erilainen. Mies on viikon pituisella työmatkalla. Tiistaina menen ensimmäistä kertaa myymään väkerryksiäni julkisesti... IIK! On niitä jo myynnissä monikulttuurikeskuksella, mutta tällä kertaa myyn ns. kevätpäivillä.. Olen yrittänyt täydentää varastoa kovaa vauhtia. Se on ollut hirmuisen ihanaa - se väkertely siis. Uudet jutut on mielessä koko ajan. Mitä kaikkia voisi luoda lisää. taidan olla ihan pimahtanut! 


Uusia riipuksia.. Ja hupsista, tilaukseen oli tullut vahintossa ei niin minun makuuni olevat pantterikuviot... Nooh, oikealle naiselle nekin ovat ihastuttavat..

Loppuviikosta mennään tyttöjen kesken Helsinkiin - Maailma Kylässä ja Kidssing! JEEE! Näin täällä tänään...


PS. Tänään tapaan Pekka Haaviston! HIhhihiiii.  :-) 

12.5.13

Hyvää äitienpäivää!


On ollut aikas ihanaa tulla äidiksi. Toisinaan
kamalaakin, mutta enenmmän ihanaa silti.

Oma äitini on läheinen ja rakas. Viime aikoina
ollut tosin aikas huono vointinen. Toivottavasti
parempaan suuntaan ollaan menossa. Voihan hitto,
sitä huolta ja murhetta...  Lapsille mummo on
ihan korvaaamaton...

Hyvää äitienpäivää äidit! 

11.5.13

Hula-hula

Vietin eilen laatuaikaa lasten kanssa paikallisessa ostoskeskuksessa. Mielessä oli lähinnä äidilleni pieni äitienpäivä lahja ja kuopukselle kevätjuhlaan jotain... Jotan löytyikin. Lastenvaateliikkeessä olikin avajaistarjous: Piti pyörittää hula-hula vannetta niin kauan kuin jaksaa ja sillä saa ostoksista alennusta tietyn summan. Siinä sitten pyöriteltiin - 5 minuuttia kädellä ja tadaaa.. 10,- laski hinta! Lapset oli ihan innoissani, itse äiti vielä enemmän... Mutta käsi ei... Ei anakaan näin  seuraavana aamuna.

Täällä oli eilen melkoinen sää. Pikkusormen pään kokoisia rakeita satoi, vettä satoi ja ukkosti. Pamaus kuului meidän digiboxissa. Tutkimme vauriot tänään...

Korupuodin korut on levitetty pöydälle. Ystävä kävikin eilen myöhään illalla vielä ostoksilla..Hihihhh!  :-)

10.5.13

Monenmoista


Takana aikas kiva ja monipuolinen viikko... Vaikka ei kummempia
tapahdu, päivät täyttyy melkoisesti. Arki rullaa ja juhliakin vietetty.
Pojumme täytti sunnuntaina 2-vuotta. Juhlistimme läheisimpien su-
kulaisten ja ystävien kanssa. Talo olikin täysi eri ikäistä ja kokoista
juhlijaa. Yhdessä oloa, lapsen iloa, ihastuttavia lahjoja ja ruokaa...
Kakkukoristeen "toiveena" postimies Paten auto. Noohh,
sanotaanko näin, että kotitekoisen näköinen, mutta herttainen
kakkunen siitä tuli. Teen pohjan AINA gluteenittoman, tai siis
itseasiassa koko kakun. Tälläkertaa unohdin vaan, että nonpa-
relleissa onkin gluteenia, BLAAH! Toisena kakkusena oli aikuisen makuun jäädytetty valkosuklaakakku
viimeisimmästä pirkka-lehdestä. Siitä tulikin oikein ihana! Kokeilkaa!

Muuta tarjottavaa oli kana-pekonisalaattia, juustosalaattia, nakkeja, 
patonkeja, hedelmiä ja karkkeja. Yksinkertaista ja täyttävää. Jätin
tarjottavien miettimisen taas niin minun tyyliini ihan viime tinkaan.
Poju sai ihastuttavia lahjoja. Monenmoista pihavempelettä ja konetta.
Erityisin lahja ehkä isovanhemmilta - aita leikkialueen ympärille.
Siitä tuli IHANA! Ehkä hieman erkoinen lahja, mutta ehdottomasti
tarpeellinen/ hyödyllinen. Sen verran on vilkas tuo vintiö, että tielle 
juoksee.. Nyt on lapsilla oma alue, jossa hiekkalaatikko, keinu (ruma 
tosin), lelut yms.. Ja se leikkimökki, mikä odottaa maalausta. 
Meidänkin perhe on muuttanut pihalle. Kotona ei ketään kiinnosta siivota tai
muuta vastaavaa. Pihalla on muutoksia joka päivä. Minäkin olen täysin 
mummoutunut ja kiertelen pihaplänttini joka aamu. Vaikka se on pieni 
ja vaatimaton, se on mun...ok.ok, meidän.
Kesäkukkia en ole vielä hankkinut juurikaan,
muutamaa orvokkia lukuunottamatta. Lapsetkin
toivoivat omalle puolelle kukkasia, joita kastella.
Sen ne saavat! Ihanaa, kun tyttö ihastelee pihan
pieniä juttuja, jokaista uutta kukintoa tai rikkaruohoa.
Voihh.. Meidän paviljonki vetää niiiiiiin viimeisiä. Katoksen jokainen nurkka on
repeytynyt, ja jo kolmatta vuotta mietimme sen uudistamista kaikilla mahdollisilla
keinoilla. Sen jo otimme selvää, ettei kyseiseen (honkkarin) paviljonkiin ei saa 
tilattua uutta katosta. Hyvät ihmiset, nyt annan tärkeän neuvon paviljongin ostajille:

Paviljonkin kangas osat kuluvat nopeasti! Varmistakaa paviljonkia
ostaessa, että niitä saa tilattua lisää, tai ostakaa heti mukaan kangas 
osien ekstra setti.. Phuuh. Paviljongit on ihan jees, vaikkei mitään 
kovin esteettisiä. SIlti ollut tosi kätsy. Hääkesänä (2009) se laitettiin,
pikaisesti tehtyyn pihaan... Nyt olisin kyllä samantien puisen teetättänyt.

  Yksi tärkeä tapahtuma perheessämme oli vielä - tytön kouluun
tutustuminen. Siitä jäi jokaiselle hyvä mieli ja tytön jännitys helpotti
jo koululla, kun kaikki olikin aikas kivaa ja monta tuttua eskarikaveria
tulee ensi syksyllä sitten samalla luokalle. Ihastuttava koulu!  :-)

Täällä pihaillaan, pyöräillään, tehdään opintoja ja
ollaan perheen kesken. Välillä hengaillaan jäähallilla
ja toisinaan monikulttuurisuuskeskuksella. Kevät on 
ihanaa aikaa. Korujakin edelleen väkertelen.

Uusia tein kahden päivän aikana n. 120 paria. Eräisiin
myyjäisiin valmistaudun. Uusia en ole vaan saanut 
kuvattua blogin puolelle vielä, FB ryhmän 
'annis creative corner' in puolella niitä taas
vilahtelee. Käykää tutustumassa!
IHANAA ALKAVAA VIIKONLOPPUA!

2.5.13Näin se vappunen taas meni. Aaton olimme meillä ystävämme ja hänen lastensa kanssa. Vintiöt hyörii ympärillä ja me rupattelimme JA söimme tietty.. Mukavan leppoisaa, rentoa, ei ihmeempää. Vappupäivän vietimme pihallamme. Lapset saivat aidan oman alueen ympärille. Melkoisen hieno aitaus tulikin! Nyt puuttuu enää kanat tai possut!  :-)   Nyt pitää muistaa mennä hakemaan halpaa valkoista maalia leikkimökin maalaukseen - LIDL'istä.. Hih, se ristiriitaisen kiva kauppa. Vähän mälsä, mutta aikas yllättäväkin. Mä ostan joitain tiettyjä juttuja aina sieltä, yhdet lempparit on paksut leggarit. Hyvän hintaiset (8,90) ja kestävät. Kasvojen meikinpuhdistus lappuset, ne on ne edullisimmat mitä mä olen löytänyt ja minulle parhaimmat. (Tiedän, Lidli aihetta on käistelty monessakin blogissa) Me ostetaan sieltä vielä hedelmät ja vihannekset, säilykkeet, pakasteet jne. Toimivat.

Aattona juttelimme ystäväni kanssa luovuudesta, käsillä tekemisestä, ongelmien ratkaisemisesta ja miehen ja naisen tavoista tehdä asioita.

Olen huomannut itsessäni, että mitä enemmän teen ja väkertelen, sitä enemmän haluan tehdä ja toteuttaa. Toisin kun ystäväni luuli (Hih!) kopioin/otan mallia/inspiroidun minäkin muualta näkemästäni. Tässä mallia: 
Korujen teossa käytän paljon pieniä osia. Nyt ne on lasipurkeissa, joissa ennen majalivat sillit ja fetajuustot, hillot ja säilykkeet.  Tadaa, hienot tuli eiks niin? 

Mielessä nyt pyörii:
-pojun 2-vee synttärit
-jumissa oleva koulutehtävä
-äitini terveys
-pihahommat
-hautausmaalla käynti

Tämmöttistä tänne. Kävimme äsken lapsukaisten kanssa ostamassa orvokkeja. Istutamme ne lasten pihalle..  :)

Aurinkoa ja iloa viikkoosi!