11.5.10

Minun päiväni ja vielä maanantai

Tänään oli outo päivä. Aamulla lähtivät tytsy ja isi päiväkotiin/ töihin ja itse kömmin takaisin peiton alle. Ai, nukkuminen on sitten ihanaa! Vaikka aina, OIKEASTI ihan aina kun nukun pitkään, tunnen syylisyyttä. Mitä kaikkea olisikaan voinut tehdä nukkumisen sijasta. Nyt harjoittelen uutta ajattelua: 'Ansaitsen tämän levon ja rauhan ja nautin siitä, siis nukkumisestakin!' Söin aamupalaksi eilistä marjaisaa juustokakkua - taivaallista!! (Näin "laihduttaa" tämä täti ja treenaa kympin naiseen!) Juustokakun teki veljeni vaimo anopilleen, eli siis miun äidille. Eilen olimme kaikki koolla ja tälläkertaa meillä. Kevyen aamupalan jälkeen menin kylpyyn lukemaan lehtiä.. Tietokoneellakin viihdyin tovin, mutten kauan. Ihanan rento alku päivälle. Töihin meno oli edessä, mutta vasta klo 21:00, tämä kaikki oli siis henkistä valmistautumista.. Hihh!

Mieheni tuli hakemaan ja sovittiin että käymme katsomassa autoja. Hän oli käynyt jo aiemmin ja halusi näyttää niitä minulle, auton vaihto siis lähiaikoina edessä. Grr, en pidä autoista enkä ainakaan auton ostamisesta, paitsi JOS se ei ole vanha volkkari/mini, no ok, uusikin mini menisi.. kaikki muut on ihan mälsät. Koeajoimme yhtä ja toista ja palasimme kotiin ilman uutta autoa, mietintään jäi. Lapsikin oli koeajossa mukana ja ihmetteli, miksi ajelemme vieraalla autolla.. Ja kauppaan tultaessa sanoi kovaan ääneen myyjälle että haluaa punaisen auton ja sellaisen, missä on ikkunat! Haha, hyvä näin.

Kotiin tultaessamme huomasimme että pihallamme on leikkimökki, tarkemmin sanottuna seinänaapurimme leikkimökki! Eli aiemmin oli puhetta että naapurista siirtyy leikkimökki meidän puolelle, kun heidän lapset jo kasvaneet isoiksi. Kävelimme naapureiden puolelle - heitä ei ollut edes kotona. Sitten menimme naapuritalon naapureille ja sielä se oli - suuri keltainen nosturi. Juotiin teetä ja pohdittiin saisko mökin vielä oikeaan suuntaan. Ja sai tietysti. Kolmas naapurimme oli siis pyytänyt ystäväänsä tulemaan siirtämään mökin meille ja ilman mitään kustannuksia tms... Ihan hyvää hyvyyttään! Ihana naapuri ja IHANAT naapurit yleensäkin. Nyt on leikkimökki pihassa vähän vaatii vielä laittoa ja puskien "asettelua". Ja tämä yötyöläinen ei malta odottaa mökin laittoa (maalausta, sisustusta yms..) Hihhh!! Tytsykin tykkäsi mökistä, naapuritkin tykkäsi, kun saivat lisätilaa pihalle ja meidän isi huokaili, että yksi talo lisää rempattavaa. Onneksi Tanskan jääkiekkovoitot helpottivat raskasta taakkaa ja myhäilyä kuului..

Ruokapöydässä söimme eilisiä ruokia ja keskustelimme leikkimökistä ja autoista samaan aikaan ja päällekkäin. Yksi oli innoissaan autoista, toinen leikkimökistä. Ainut ero vain, että mökki ON jo pihalla, mahdollinen auto ei.

Vähän aikaa tytsyn kanssa peuhaamista, iltapesut ja sadut ja untenmaille. Ja äityli meni töihin. Että tällainen maanantai, not too bad.

3 comments:

Teija said...

Kiva päivä teillä olikin. Onnea uuteen tupaan, en malta oottaa kuvia :) Haluaisin leikkimökin meillekin, mutta mies on vähän sitä mieltä, että tyttöjen touhua.. No oonhan mäkin tyttö??

Miia - Miian unelmia said...

Voi, miten mukavia naapureita teillä!

anni said...

Teija,
Kyllä leikkimökit on KAIKILLE.. Meilläkin äiti enemmän innoissan kuin tyttö..hih..

Miia,
on kivat naapurit.. ON!

Kiitos teille molemmille ku käytte reippaasti kommentoimassa!!
Miia,