3.9.10

"Talohulluille", Hassmark, NR1


Vierailemme perheemme kanssa joka vuosi  Hassmarkin (Fyn/ Tanska) mökillä. Ihastuttava mökkikylä meren rannalla. Pikkuisia erivärisiä, uusia ja vanhoja taloja - ihastuttavia. Kävelyt rannalla on parasta ajanvietettä, eikä mökkiläisiä haittaa vaikka ikkunoista sisälle kurkitaan. Varsinkin ihan merenrannan mökit ovat isoineen ikkunoineen ja kävelypolku menee juuri ikkunoiden/terassien ja meren välistä.. 

Mökiton vilahtaneet ennenkin blogissani. Nyt tullee lissää ja blogini lukijaa Hebulbaa tervehtien!  :-) Ihanaa jakaa tämä hulluus!! Kunpa kehtaisi kuvata nïatä vielä paremmin, oikein ajalla. Nyt pika-klikkaukset..


ps. Jos jotakin kiinnostaa viihtyisän ja pienen 
mökin vuokraus kyseisestä paikasta, laita viestiä...

2 comments:

Hebulba said...

Oih, mikä työviikon aloitus, näillä kuvilla jaksaa kevyesti aikaiset aamuherätykset. Keskittymisen herpaantuessa tiedän tulevani tänne ammentamaan haaveilulleni materiaalia todella ihastuttavista kuvista.

K I I T O S A N N I !
Tämä postaus lämmitti mieltä erityisen paljon. <3

Olet taitava kuvaaja ja sinulla on selvästikkin silmää monien muiden asioiden lisäksi myös talojen sielun tallentamiseen kameralle.

Minun (talo)hulluus menee niin pitkälle, että mietin talojen tarinoita. ;) Kuvia katsellessa tulee mieleen, että mitäköhän talon nurkkien huulet supisisivat tuleen, jos osaisi kuunnella. :)

anni said...

Hebulba,
OLEPPA HYVVÂÂÂ!!! Ja lämpöiset terveiset toiselle talohullulle!!!

Ihanaa arkea sinne!