25.10.10

APUA!

Siskot rakkaat,
Apua toivoisin, kun viimetinkaan olen jättänyt. Meillä on mieheni kanssa tapana juhlistaa meidän vuosipäivää vuorotellen järjestäen toisillemme retken jonnekin.. Olemme käyneet yöpymisineen Porvoossa ja Tampereella ja nyt on haussa Etelä-Suomessa kaupunki, jossa tunnelmaa ja fiilistä. ELi ihana yöpymispaikka ja mukavaa tekemistä... Pliiis, auttakaa! Ajankohtana ensi viikonloppu...

Tammisaarta, Hämeenlinnaa yms.. olen miettinyt, mutta...

Kiitän jo etukäteen...
Lisää kuulumisia myöhemmin.. Mukavaa alkanutta viikkoa!

10 comments:

Niina K said...

Miten olis Porvoo tai Rauma, vai onko jo liian kaukana? Yyterin rannat on aika tunnelmallisia syksylläkin ja ihanan rauhallisia kävellä jos sää vähänkään sallii. Ja Hämeenlinna on kyl kans hyvä linnoineen ja muineen mut mulle niin tuttu teinivuosilta et sieltä en sitä romantiikkaa kyllä osaa löytää. :)

aini said...

Entäs Hanko tai Hamina? Vaikuttavat aika symppiksiltä kaupungelta:)

anrinko said...

Hankoon ei kannata ehkä enää mennä. On KYLMÄ ja siellä ei ole kesän jälkeen yleensä mitään tekemistä tai näkemistä...
Tammisaari on kaunis ja Fiskars.
Samalle viikonlopulle mahtuisi Billnäsin ruukki alue, Fiskars sekä Tammisaari.
Asun itse Karjaalla, joten vain vinkkinä, että täältäkin löytyy kivoja paikkoja. =)

aini said...

Tuosta Hangosta, mieli alkoi sinne tekemään kun katselin Liivian blogista hänen kuviaan sieltä, hänellä oli montakin postausta Hangosta ja vaikutti symppikseltä:) Vaikka niin siellä kommenttiboksissakin taidettiin mainita että Hanko on parhaimmillaan kesäkaupunkina.. jotkut osaa tehdä kuvillaan kaikista paikoista kauniita:)

Anna said...

Jos nyt itse lähtisin niin Fiskarsiin ja Billnäsiin; ruukissa on hotellikin. Vielä en ole itse paikkaan tutustunut, vain kuvia ihaillut ja vierailusta haaveillut, vaikka matkakaan ei ole pitkä...

Happy "honeymooning" from all of us! ;)

Tuatara said...

Entäs Kirkkonummi. Långvikissä on aikasta namu hodla, jonka ruokia ja spa osastoa on kehuttu kovasti. Vaatii tosin auton, että pääsee muuten huristelemaan. Kirkkonummen maatilapuodissa kivoja käsitöitä ja maistuvia makuja (sekä kahvio puodin yhteydessä). Bistro kauppakeskuksessa on saanut kovin kehuja. Ja Hvitträskiin sitten kulttuurinälkä taltuttamaan.

Nonna said...

Onko Turku liian kaukana? Tammisaari on mielestäni parempi kesällä... Toki ne ihanat vanhat talot ovat paikallaan nytkin.

Fiskarsissa on myös monentyylisiä yöpymispaikkoja. Voisitte käydä puodit läpi ja tehdä kyläkierroksen. Tosin huonolla säällä se voi olla vähän tylsää.

Mukavaa juhlapäivää joka tapauksessa!

Anonymous said...

Fiskars! Ihana paikka, yöpyminen esim. Vanhassa Meijerissä! ( bed and breakfast ).

Teija said...

Hahhaa, mä liputan Turkua tietty! :D Mutta tuo Fiskarskin on kyllä ihana paikka.

Tässä vaiheessa teillä lienee kuitenkin jo paikka selvä? Jännää, mihinkähän mahdoit päätyä! :)

anni said...

Kiitos, KIITOS SUURENMOINEN teille kaikille. järjestelyt jäivät TOOOSI viime tinkaan...