6.2.12

Rento meininki!


 Viikonloppu tuli, oli ja meni. Ja se oli ihan kiva! Ja ei haittaa yhtään, ettei siihen oikein kuulunutkaan mitään kummallisen ihmeellistä. Piti tehdä sitä ja piti tehdä toista ja lopulta asiat menikin niin, että olimme vaan - koko perhe hengailtiin kotona. Ja hitsit, olikin hyvä vain OLLA. Miksi sitä tunteekin aina sitä syyllisyyttä, kun ei oikein saa aikaiseksi mitään? Hmm.. Kyllä me puuhailimmekin kaikenlaista - ei vain mitään etukäteen suunniteltua. Ja... kotikin näytti siltä, että siellä ollaan vaan.
Nyt on Suomella uusi presidentti. Höhh, äänestin sitä toista. Toisaalta, ei mitään pahaa mieltä tai suurempaa pettymystä  ole ilmassa. Luulen ja toivon, että P.Haavisto näyttää vielä ja saa aikaan paljon hyvää! :)

Ytsävälle syntyi vauva, jota piti mennä tapaamaan viikonloppuna. Sen aika tulee paremmalla ajalla. Mutta hitsin ihanaa ja jännääkin!

Tytsyn kanssa on hengailtu. Tuntuu, että joskus menee ihan liikaa energiaa siihen jatkuvaan hoputtamiseen tai jonkunsorttiseen känäämiseen. Toivon joskus niin kovasti olevani parempi äiti.


Oikein ..mm.. valoisaa ja positiivista viikkoa!

4 comments:

Katri said...

Tohon pressa- ja äitiasiaan voisin kommentoida, että "samaa mieltä". Siis en siitä, että sun pitäisi olla parempi äiti, vaan että tunnen itse ihan samoin!

Ja vauvaakin pääset nuuskimaan, ihanaa. Mäkin pääsen vajaan kahden viikon kuluttua, kun siskon vauva saa nimen. :)

Ihanaa uutta viikkoa! Nyt jaksaa, kun on ottanut viikonlopun rennosti. :)

Niina K said...

Se kamala melkein jatkuva känääminen kuuluu asiaan, en vaan tajua et miks. Sun pitäs kuulla miten pahasti (ja rumasti) me paukataan Iin kanssa välillä yhteen. Ja sit mä tunnen itteni paska-tyhmä äidiksi pitkän aikaa kunnes tulee se "jostain syystä" hali ja uus paukkaaminen jollonka koko kierros alkaa taas alusta. Mut hei se onneks menee aina välillä ohi.

Heli said...

Ompas teillä hauskan värikäs koti!! Oranssi seinä, vautsi!

anni said...

KATRI
Kiitti! Vauvat on nuuhkittu ja viikko jo puolessa vaiheessa..


NIINA
Kiitti! Onneksi en oo ainut. Kai se sit kuuluu tähän. SIlti toisinaan toivon muutosta.


HELI
Kiitti! Koti maalattiin heti hankittuaan värikkääksi. Alakerran olkkari ja ruokailutila/työhuone on kauttaaltaan oranssi/terrakotta. Tykkään itsekin kovasti, VAIKKA jatkuvasti mietin seinän maalaamista - tylsän harmaaksi.. En ole tähän asti raaskinut. Alakerran keittiössä mustaa ja punaista ja yläkerrassa harmaata, MUTTA siel onkin punainen wc.. Hullua meininkiä!