30.8.12

Me ollaan niin rumsteerattu, että...

...kaikki rojut ja aarteet on vinksinvonksin. Eikä hyvälle näytä se. No heeei, kyl se arki pyörii, vaikka ruokailuhuoneen iso ruokapöytä on täysi tavaraa, yläkerran "aula" näyttää kaatopaikalta ja-ja-ja... Olkoot!

Eli projekti alkoi sillä, että alakerran ruokailuhuoneesta oli siirrettävä (mun upea päähänpisto!) valkoinen työpöytä lastenhuoneeseen. Asusteleehan siellä 1 eskarilainen, joka tarvitsee kunnon työpöydän. Pöytä siirrettiin ylös. Ja alakerran ruokailuhuoneen iso ruokapöytä saa toimia varastona kaikelle tavaralle, mitkä oli ennen pöydän hylyköissä. Lastenhuoneesta siirrettiin pois taso (se etsii uutta kotia!), minkä päällä oli nukketalo , ja toinen apupöytä/ hyllykkö, jossa ennen säilytettiin kirjoja.

Lelujen säilytykseen piti ukin rakentaa hyllykkö huoneen takaseinään, sitä ei jostain syystä tapahtunut. Siihen hätään saatiin humanitäärinen avustus:  Ystävältä saadut billy-hyllyt menivät lastenhuoneeseen. Itseasiassa 3kpl hyllyjä sinne ja 1 vielä etsii paikkaa (eli on siis ylimääräinen!). Vaatii hieman tottumista ne hyllyt, en siis ole ihan ihastunut vielä, mutta melkoisestihan ne tavaraa imee sisälleen.


IKEAsta ostamani kangas (aikaisemmassa postauksessa mainitsemani) päätyi verhoksi lastenhuoneeseen. Jännitin sitäkin, miltä se näyttää. Me happy!  Peittää taakseen sängyt ja sängyn alla olevat lelukorit/ laatikot. Kätevää, vaikka huonetta pienentääkin. Kankaan ostaminen (mittaaminen+leikkaaminen) vei tältä super-naiselta yli tunnin. Jotenkin en vaan pystynyt laskemaan sopivaa määrää ihan hetkessä. Ikkunan kapan kankaat jäi ostamatta, ehkä hyvä näinkin. Sinne vielä jotain saatava, mutta voisihan kuosi olla jotain muutakin?

Lastenhuoneessa ennen ollut punainen matto vaihtui harmaaksi: Ihan jees sekin! Edessä siis hommaa vielä: makuusopin seinien panelointi, pojun sängyn osuudelle kaide ja sänkyjen seinään 2kpl tauluhyllyjä..

Lastenhuoneemme ei ole kovinkaan hemaiseva, mutta se on nyt toimivampi. Ikkunaan verhoja hän jää nyt pohtimaan. Not easy!

 PS.  Isot pahoittelut huono-
laatuisista kuvista. Phuuh!

1 comment:

Katri said...

Tosi kivan näköistä! :)