25.9.12

uutta


Minulla on mahdollisuus olla mukana luomassa jotain uutta, tarpeellista ja tärkeää.  Tiedättekö, miten paljon haluaisin käyttää energiani ja taitoni tähän? Kunpa ei olisi taloudellisesti riippuvainen ja voisi VAIN tehdä! Ihan vapaaehtoisvoimin ollaan nyt liikenteessä tosi pienin askelin, monien vuosien jälkeen. Uskon vahvasti vapaaehtoisuuteen ja hyvyyteen.

Se uusi tuo mukana paljon hyvää, ei niinkään minulle henkilökohtaisesti vaan hyvin monelle. Siinä on riskinsä ja pelkoja, mutta hurjasti myös mahdollisuuksia. Se innostaa ja turhauttaa. 

Ja mikä on raskainta, no juuri se priorisointi - aika ei riitä! Miten yhdistää vuorotyö, vanhemmuus, perhe ja 1:n lapsen aikaavievä harrastus, parisuhde, koti ja ai niin, ne rästissä olevat opinnot + itsestä huolehtiminen (mitä lienee se sitten onkaan?!?)...Apua!

  • Kunpa voisi sulkea silmänsä ja nähdä vilauksen tulevasta. Missä sitä olisi n. 3-vuoden päästä? 

  • Kunpa toimeentulo olisi turvattu!

  • Kunpa...  kunpa ei jämähtäisi, vaan uskoisi siihen, mihin uskoin joskus ennenkin! 

  • Kunpa se olisi mahdollista!

8 comments:

Teija said...

<3

Go for it!

Miia said...

Kuulostaa ihanalta ja jännittävältä ja etenkin tärkeältä. Aikaa ei tosiaan ole tarpeeksi, kun vaan osaisi priorisoida oikein. Toivottavasti kerrot joskus, mitä siellä on oikein "tekeillä". :)

Hebulba said...

Kuulostaa mielenkiintoiselta ja tosiaan tärkeältä.

Itse saan voimaa auttamisesta. Käytän vapaaehtoistoimintaan palkkatyön ulkopuolella 5-25 tuntia viikossa, riippuen omista aikatauluista ja voimavaroista. On ihanaa olla mukana tekemässä hyvää.

Oma priorisointi listani kärkipään asiat vaihtuvat tilanteen mukaan. Hetki sitten siellä oli työ, viimeset puoli vuotta oma aika ja nyt yritän tasapainotella työn, oman ajan, parisuhteen ja harrastusten kanssa. Välillä se vaatii palapelin kasaamistaitoja.

Voimia ja iloeloa tilanteeseesi!
Uskon, että asia ratkeaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Tuula said...

Mitä ikinä se onkaan - tuhat kiloa tsemppiä, uskoa ja onnea!! Toivon, että unelmasi toteutuvat ja saat sen kautta antaa ja ottaa iloa ♥
Lämpöä ja aurinkoa syksyysi!!

Anonymous said...

Kuulostaa mielenkiintoiselle jutulle mikä ikinä onkaan. Hyvää mielstä sinne =)

Terkuin Peikonlehti

Nonna said...

Salaperäistä! Tsemppiä sulle sinne iltavuoroihin ja riittämättömyyteen! Kaikelle on aikansa, jospas sille vapaaehtoistyöllekin sitten joskus!

Voimia, jaksuja ja positiivisia ajatuksia lähettelen täältä!

Mrs. Lotta said...

Mä uskon, että jos priorisoit itsestä huolehtimisen - on se sitten liikuntaa, hyvää mieltä tuovaa vapaaehtoistyötä, terveellistä syömistä, nukkumista tai vaan olemista - niin siitä saat niiiin paljon positiivista energiaa että nuo listan muut jutut hoituvat ihan vips vaan. :) :) :)

anni said...

Naiset, KIITOS!
Olen mukana luomassa kaupunkiimme monikuttuurista olohuonetta ja tapaamispaikkaa. Luovaa ja antoisaa, rasismin vastaista taistelua. Haastavaa monikultturisuus työtä pienin askelin. Sitä varten mä olen.

Annoin pikkusormen, se vei koko käden? ;) Eilenkin otin tytsyn vaan mukaan suunnittelupalaveriin. Tuleeko siitä pikku "mä"?

Vuorotyö, opinnot mitkä edistyy NIIN hiljaa (ggrrr ja jee, 1 tehtävän sain juuri valmiiksi!!) ja perhe on niitä mistä arki koostuu. Joitain muutoskia joihinkin asioihin toivon niin!

Kiitos kun kommentoitte!!!