16.7.09

Lyhyesti

Loma on alkanut. Tai itseasiassa todellisen työntäyteinen jakso.. Häihin on jäänyt 8 päivää. Viimeiset kaksi päivää meillä on laitettu pihaa ja paljon onkin uurastettu. (Kuvia myöhemmin). Tuntuu hyvälle katsoa ikkunasta ulos kun piha on siisti. Tuntuu hyvälle mennä nukkumaan kun on fyysisesti niin kovin puhki-poikki. Kunpa aamuisinkin vain voisi nukkua vähän pidempään...

Häävalmisteluja on tehtävä vielä jonkin verran. PALJON on tehty, jotain vielä jäänyt. Tänään ostin alusvaatteet hääpuvun alle - puhtaan valkoiset. Mielestäni aika yllättävä valinta minulta, mutta kun sattuivat olemaan hyvät päällä enkä jaksannut sen kummemmin asiaa pohtia. Hintakin miellytti -> n.50,- (rintaliivit, alushousut, sukkanauha, sukat...) Toisesta kaupasta tuli mukaan vähän muutakin häämatkalle. ;)

Istumajärjestyksen teko oli haastavaa, mutta tehty on. Toivottavasti vieraillamme on mukavaa annettuissa paikoissa. Melkoista pähkäilyä se olikin. Kenellä on hyvä olla kenenkin kanssa? Mitä kieltä kuka puhuu? Yms.. 74:lle henkilölle löytyi paikka ja that's it.

Oohh..saimme jo ensimmäisen häälahjan postitse.. Ihmisiltä, jotka eivät pääse juhlimaan kanssamme.. Uhh! :D

Nyt väsyttää kovin.. ZzzZzzZZz.. Muutamia pilkahduskuvia pihaltamme. Myöhemmin ennen ja nyt kuvat.Uusi perheenjäsenemme - UFO ;)***************
Aurinkoa!
Iloa!
Lämpöä!
Nautintoja!

***************

1 comment:

Niina said...

Tsemppiä viime hetken järkkäilyihin! Me vietimme juuri kolmatta hääpäiväämme (vaikka takana on pian kai jo 12 yhteistä vuotta ... ). Hääpäiväni oli oikeasti se elämäni ihanin päivä. Muistan sen aina :)
Tsemppiä ja nauttikaaaaaa!