8.7.09

Päivityksiä... 5-päivää lomaan ja 17-päivää häihin!

Ok-ok Lotta, HERE it comes!

Huhh, Mistä aloittaa? Aika on hurahtanut nopeasti ja monenmoista vilinää ja vilskettä ollut. Tässä raporttia.


Juhannus saimaalla
Vietimme juhannus-viikonlopun Saimaalla ystäväni mökillä. Paikka on ihmeellisen kaunis. Joka kerta sielä käydessäni havahdun unelmoimaan OMASTA mökistä.. Vielä joskus se tapahtuu. Juhannus oli rauhallista yhdessä oloa ystävien kanssa, PALJON hyvää ruokaa, juomaakin, saunomista... Siitä on melkein jo tullut perinne, hyvä sellainen.Juhannus & syntymäpäivät Eestissä
Eestissä juhlitaan juhannusta siis aina 23.6. Joskus juhlat alkavat jo aikaisemmin ja jatkuvat myöhempään. Olin tyttäreni kanssa Eestissä, mies jäi Suomeen töihin. Juhannusaaton vietimme Ystäväni ystävän luona maalla, n. 80km Tallinnasta kohti Pärnua. Paikalle oli kutsuttu n. 30 ihmistä. Paljon ruokaa, juomaa, telttoja, ohjelmaa, saunomista, musiikkia. Paljon lapsia ja heidän kauniita vanhempia. Mona tyttäremme nukkui ensimmäistä kertaa teltassa ja oli ihan täpinöissään! Tapahtuma oli ja¨rjestetty erinomaisesti ja paikka oli mainio! Aamulla aamupalan jälkeen kävi soimaan tämä biisi ja sampaniat avattiin. Koko jengi onnittelemaan päivänsankaria. Uhh, tunne oli kummallinen, kun veiraat halailivat ja pussailivat, mut eipä se heitä tuntunut haittaavan. Lahjaksi sain NÄMÄ:


Näillä kävellessäni Eestiläinen identiteettini EI ole hukassa. HEH! Juhlan jälkeen matka jatkui ystäväni (1 auto: 3 lasta, 3 aikuista) vanhempien mökille, jossa oli tarkoitus syödä ja jatkaa matkaa.. MUTTA.. Kävi soimaan taas samainen kolmekymppinen biisi ja pihaan ajoi toinen lapsuudenystäväni perheensä kanssa yllätykseksi. Ihana yllätys! Siinä sitten kyynelehdimme ja jälleennäkeminen oli ihanan lämpöinen. Oli syttärikakkua ja lahjaa ja mainiota ruokaa. Tuntui hyvälle olla Eestissä, kotimaassani. Illalla matka jatkui vielä Tallinnaan. Seuraavana päivänä kaupoilla ja laivalla rapakon taakse, kotiin. Kotona odotti mies lahjoineen (kello & pikku-Canon).


:-D
Friikkikello friikkinaiselle!


30-vuotispäivät pihallamme
perjantaina 26.6 juhlimme pihallamme grillailun merkeissä ystävien, naapureiden ja perheen kesken leppoisasti synttäreitäni.. Oli sangriaa ja boolia, oli ruokaa ja kakkua.. Oli rentoa yhdessä oloa.. Oli mukavaa! Eikä tuntunut pahalta täyttää 30-vuotta.


Just perfect!


Lahjoja on ihanaa saada!

Tädiksi tuleminen
Veljeni ja hänen vaimo saivat vihdoinkin KAUAN odottamansa tyttövauvan. 9-vuoden avioliitto ja piiitkä ja mutkainen tie vanhemmuuteen, mutta lopputuloksena terve tyttölapsi : Liise Jenne. Olen onnellinen täti. Olen onnellinen veljeni ja hänen vaimonsa puolesta. Mona on asiasta ihan ymmällään ja haluaa vaivan luokse. Hienosti pystyy 3-vuotias ymmärtämään, mistä vauvat tulee ja miksi vaivalla on pienet varpaat... :DPolttarit
4.7 minulla piti olla pitkä työvuoro, MUTTA. N. klo 8.00 mieheni toi minulle kassin ja keltaisen kirjekuoren ja sanoi että tunti aikaa valmistautua. Nyt se sitten tapahtui! Tunnissa valmiiksi ja junaan. Junamatkalla monenmoista tehtävää. Jännitti kovin. Helsingissä asemalla tyttökaverit oli vastassa. Keltaisia kirjekuoria oli moooooonta. Päivä oli ihana: yhdessäoloa, tekemistä, ja tehtävää, taidetta ja kananmunia (hahah!), tissejä, ruokaa ja juomaa, saunomista, ja morsiustaikoja, grafologiaaa... Uuuhh, se viimeinen oli jännittävää ja mielenkiintoista, tunteita herättävä ja keskusteluja aikaansaava. Ihana lauantai ja sunnuntaikin (vaate-ostosten merkeissä Helsingissä).
Kiitos ihanat naiset kaikesta!


Häiden valmistelu
Ensi viikonloppuna miehelläni on edessä polttarit Eestissä. Uhh! Valmistelut ovat edenneet hyvin. Juhlapaikassa käyty sopimassa kaikki käytännönjärjestelyt, kosmetologilla käyty, seremonia (englanninkielinen) tehty, Muutamaa vierasta vaille valmis vieraslista, majoituksetkin melko hyvällä mallilla, mekko mahtuu edelleen päälle, tukka ja kynnet kasvaa.. ruskettua vielä pitäisi.. ja tehdä musakokoelma.. ja istumajärjestystä pitää miettiä..

Häämatka Kroatiaan on varattu, Dubrovnik ja Split odottavat meitä! :DArkea
Pihahommia (lue: nurmikon kastelua) paljon, ja töitä.. 5-päivää lomaan!!! ja 17-päivää häihin. Minuako jännittää? No arvaa! Mutta moni asia myös ilahduttaa -> ihmiset jotka tekevät päivästämme täydellisen.. Ja ne kenen ajatuksissamme olemme, kun he eivät pääse juhlaan.

IHANA paketti Ugandasta!!!! THANKS HONEY!!! I LOVED IT!!!!


IHANAA
HEINÄKUUTA!!!3 comments:

Niina ♥ said...

Miten ihana postaus, Kyllä sinä anni olet onnentyttö!! =)

Laura said...

Sinulla on elämässä asiat hyvin kun omaat niin paljon hyviä ystäviä <3

Hassua, kävellessäni tänään töistä kotiin näin kultakaupan ikkunassa juuri tuon ihanaisen D&G:n kellon ja ihastuin. Ostaisin heti jos olisin yhtään rikkaampi :D

Kivaa että palasit!

anni said...

Niina,
Kiitos kommentistasi! Unohdin ihan vastata.. Kyllä, olen minä toisinaan onnentyttö. :D

Laura,
Kiitos sinullekin kommentista ja pahoitteluni, että vasta nyt vastaan tähän.
Minulla on hyviä ystäviä. Mutta elämä on oepttanut, ettëi se määrä, vaan se laatu.. That what matters! Ihanaa, kun säkin tykkäät friikki-kellostani! :D Kiva bloggailla. En aina vaan oikein ehdi/jaksa..Myöhään iltaan jää melkein aina.

Iloa!