18.6.09

yöllä

Häät lähenee kovaa vauhtia. Ei tunnu todelta, vaikka niin totta se on. Hääjärjestelyt ovat sujuneet melko leppoisasti, mitä nyt muutamia käniä mieheni kanssa. Odotan päivää jo kovin! Odotan, että kaikki rakkaimpani ovat paikalla ja kaikki iloitsee ja nauttii. Tuntuu hyvälle, vähän jännittää, ehkä jopa pelottaa.. Jännitän huomiota.. Ei, ei itse naimisiin menoa..vaan se juhla ja sen onnistuminen jännittää. Naimisiinmenosta olen ollut varma jo monta vuotta, Afrikassa olosta asti (2004-2005). Tuntuu hyvälle että vieressä on joku, jonka kanssa jakaa.. Joku joka jaksaa kannustaa ja tukea.. Joku, jonka kanssa taistella yhdessä, joskus toisiaankin vastaan ja sitten leppyä. Joku, jota tukea -> ystävä, rakastettu. Ei täydellinen, mutta hyvä ja rakas minulle.
Häämatkaa olemme miettineet paljon. Tilanne oli jonkun aikaa aika masentavakin ja ns. unohdutimme kaikki unelmat päästämme ja annoimme ajan kulua. Nyt näyttää siltä, etä se saattaisi onnistua. Tarvistemme omaa aikaa, tarvitsemme päätöksen haäjuhlalle. Tarvitsemme omaa lomaa. Ansiatsemme sen. Matkakohteen valinta ei ole helppoa. EN kiellä, etten etsisi jotain ainutlaatuisen upeata kohdetta, mitä se kenellekin sitten tarkoittaa. Haluan moneen paikkaan, ja moneen en.. Haluan kuitenkin päällimmäisenä ihanaa yhdessäoloa mieheni kanssa. Se on ensisijainen toive. Unelmoin...PALJON mahdottomastakin, mutta huomaan että unelmoin myös mahdollisesta. Onneksi! Kroatia on yksi matkakohde vaihtoehdoista. Kuubakin kiinnostaa kovin. Ja moni muukin. Miten tehdä päätös, mitä on vatvottu kauan.. Ehkä menemmekin Bora boralle? ;) Hahhah! Kohta se on päätettävä.
Hääseremoniaan on biisit valittu. Mainitsinkohan sen jo aiemmassa hääpostauksessani? Mies valitsi yhden, minä toisen. :D Ehkä saamme vielä seremonia (sisääntulo) musan pianolle..Soitanko itse? Hahhah! Ehkä saan laulamaan tulevan ystävän soittamaan senkin? Toivon niin. Vieraiden majoituksia ja istumajäjestyksiäkin mietin jo..
...............................
Juhannus on ehdottomasti yksi lempi "pyhistä". Teinivuosina se tuli vietettyä iloisesti, railakkaasti ja rajustikin Eestissä. Juhannuksena Eestissä on jotain omaa taianomaista. Juhannusta Eestissä vietetään AINA 23.6-24.6. Vietämme suomalaisen juhannuksemme ystäviemme mökillä. Oko siitä tulut jo juhannusperinne? Ihanaa mennä taas NIIN kauniiseen ja leppoisaan ympäristöön Saimaalle. Joskus meillä on vielä oma mökki, siihen asti nautimme muiden ihanista paikoista.
22.6 suuntaan kahdestaan tyttäreni kanssa Eestiin viettämään Eestiläistä juhannusta ja tapaamaan lapsuudenystäviä. Ei ehkä ihan samanlaista ku 90-luvulla, mutta iloista sellaista kyllä. Ihanaa! Kaipaan sinne maahan aina...
Nyt menen nukkumaan onnellisen oloisena. Hyvä mieli.
Toivotan mainion ihanan leppoisan
iloisen lämminhenkistä juhannusta!
H e a d j a a n i p ä e v a !
-anni

1 comment:

Lotta said...

Huhuu.. Joka päivä käyn katsomassa, että olisiko uutta postausta, mutta ei ole.. :(

Taitaa olla kiireitä? ;) Tsemppiä!