31.5.11

Kotona

Kotia on laitettu koko ajan täs muun touhun ohessa. Edistystä tapahtuu ja tuntuu hyvälle - vihdoinkin. Kompromisseja tosin paljon. ISO kompromissi on eteisessä kököttävä valkoinen lastulevykaappi, mitä kamerani ei voi edes kuvata. Kaapin päällä on ihan sympaattinen kasa romua, mutta itse kaappi on sydäntäsärkevä kamaluus. Se joka minut TOSI onnelliseksi haluaa tehdä, tuo mulle vanhan ihasttutavan valkoisen  kaapin tai industrial meininkiä, ok??  :)
Entistä tytsyn huonetta, nykyistä ns. lastenhuonetta on yritetty laittaa laittamatta liikaa. Eli tarkoittaa sisustamista kaikella sillä, mille ei muualla talossa ole paikkaa, mutta mistä ei silti halua luopua. Alunperin oli tarkoitus maalata suurin osa huonekaluista valkoiseksi, mutta edelleen on kaikki maalaamatta ja huoneessa on leppoisan lapsellinen sekametelisoppa-kaaos.  Nyt ei ainakaan maalata...

 Nannan tekemät kärpässienet on IHANAT!! Päätyivät siis lastenhuoneeseen!  :)Huoneen yhdellä seinällä on koko seinän pituinen sänky/ sohvasysteemi, matalammassa osassa siis. Tytsy nukkuu verhon takana omassa pesässä ja tykkää kovasti. Sängyn alla "varastossa" rojua ja lelusäilytystä. Myöhemmin sängyn toiseen päähään tulee pikkuveljen makuusoppi. Saa nähdä, toimiiko käytännössä, lasten ikäero kun on 5-vuotta!?!? Kokemuksia? Olohuoneessa luovuttiin siis kokonaan verhoista ja 
väriä tuotiin oranssin ja valkoisen yhdistelmään..
Mies haluaisi luopua viherkasveista, mä en. Niillä
on tunnearvoa! Ja se arvo on aikas...  :)


Ruokailutila toimi koko talven ns. varastona kun remppa aiheutti melkoista 
kaaosta. Ihanaa oli saada vihdoinkin huoneen lattia tyhjäksi. Piano tuli van-
hempieni kodista meille ja lamppu vaihdettiin, muuten huoneessa ei muutoksia.

Näin meillä nyt. Pian toivottavasti kuvia maalatuista 
rappusista ja eteisen valokuvaseinästä. Voipi viedä 
aikaa, tai sitten ei. Lämpöisiä päiviä teille!


8 comments:

Heidi said...

Hauskannäköinen lastenhuone :) Luulen että sama huone lapsilla toimii ainakin jonkin aikaa. Meidän 9v tyttö ja kohta 5v poika voisivat hyvin olla samassa huoneessa, ehkä sitten kun tyttö alkaa olla teini-iässä niin tyttö ei ehkä halua olla samassa kuin paljon nuorempi lapsellinen pikkuveli.
alempaan postaukseen sen verran että on tuo teidän vauva niin suloinen ♥

Nonna said...

Oi miten kaunis, elämänmakuinen lastenhuone!

Teillä näköjään elämä sujuu ihan mukavasti vauvan kanssa, kun olet ollut toimeliaana! Kiva!

Mukavaa loppuviikkoa! Hellettä hellettä luvassa!

Anonymous said...

You must have been working your a. of, everything looks realy nice, we are looking foreward to see it all, counting down, now about 31 hours to arriwal, se you soon, BEDSTE.

Nooruska said...

Ruokailu/työhuoneen lamppu on ihana! Näyttää muutenkin hyvältä, noita kompromisseja vaan on tehtävä ja toisaalta muutoksista tulee parhaita kun tehdään pikkuhiljaa ja harkitusti.

Sisustaminen on ikuisuusprojket ;-).

Anonymous said...

Lastenhuone on ihanan ja kutsuvan näköinen. En vaan ymmärrä miten kaikki voi pysyä järjestyksessä. Ehkä tytöt vaan on erilaisia (järjestelevät tavaroita omille paikoilleen) tai ikää on tytsyllä niin, ettei enää tarvitse leikkejä varten "sotkea" kaikkea. Mutta kunhan Noah kasvaa niin alkaa mukavasti repiä tavaroita alas.. ;)

Ihanalle ja elämänmakuiselle näyttää. Täytyy päästä kylään!
-HEH

Mannukka said...

Ihania kuvia, samaa tunnelmaa kuin Paumesin kirjoissa; mutkatonta, kodikasta, omannäköistä.

Teija said...

Näyttää tosi kivalta! Lastenhuone on oikeen herkkupala! Hih, tutun näkösiä sieniä.. ;)

Mä oon kärsinyt huonosta omasta tunnosta, kun en oo ehtiny teitä tänne moikkaamaan. Huono tilanne, kun en oikeen työajalla nyt voi käydä blogeissa (kun on tuo harjottelija :), ja kotikone on jossain ruotsissa huollossa.

Mut torstain jälkeen oon vaan kotona, jee, ja laittelen vauvajuttuja Oskarin kanssa. Toivottavasti se konekin sieltä joskus kotiutuu..

Lämpimät terkut!

anni said...

HEIDI
Kiitti! Sisarusten laittamisen kokemukset samaan huoneeseen näkyvät sitten kun asia ajankohtainen. Nyt mennään näin. :-)

NONNA
Kiitti! ELämä sujuu. Kovin on aikaavievää ja kokonaisvaltaista tämä vauvailu, mutta onhan se mussukka aikas rakas..


BEDSTE
THANKYOU! SO happy to see you 2 SO soon again.


NOORUSKA
Kiitti! Lamppu on hassu löytö. Hassu siinä mielessä, että kun mieheni kanssa sitä kaupassa tuijotimme, kumpikaan ei oikein tiennyt onks se SE lamppu.. No meille se tuli ja luo jännän fiiliksen ruokapöydän ylle. Pöytä ehkä kuitenkin enemmän käytössä pelipöytänä.

Täällä jatketaan ikuisuusprojektia.


HEH
Kiitti! Tervetuloa toki kylään!! Huone pysyy ihme ja kumma aika siistinä, suurin osa "rojuista" laitettu koreihin ja laatikoihin.


MANNUKKA
No KIITOS!!! Hihh...


TEIJA
Kiitti! Juuh, sienet on oikein herkullisen näköiset just lastenhuoneen sekamelskassa.
Ei tarvi tuntea huonoa omatuntoa, täälläkään päässä ei oikein ole ehtinyt bloggailemaan.. Tsemppiä sinne!!