20.12.12

..Ihania joulujuttuja..
Postiluukusta tulee kortteja hurjasti. Ihanaa! Mainitsinkin jo FB:ssa, että joulun yksi parhammista jutuista on se kuusi (siitä lisää myöhemmin), mutta myös se korttien tekeminen, lähettäminen ja saaminen. Ihanaa! Ja sitten vielä ihan super-luokkaa on ne paketit - ne yllätyspaketit! (Kiitos rakkaat!) Tänään viimeksi sain Tampereelta paketin, jossa oli MINUN päähääni tehty (=sopivan kokoinen) päänupin lämmitin - riemunkirjava ja onnellinen PIPO!

Yksi lemppareistani on myös nämä ihanuudet:

No, entäs tämä? Ihastuttavan ihana, eikö niin? 

Tai... tämä?
Katsokaa, mikä paketointi! En voi muuta kuin ihailla ja olla kiitollinen! Onneksi on ihania, jotka yllättää ja se posti! Tämän blogiystävän on pakko vielä tavata..  *vink-vink*

Täällä vietetään melkoisen leppoisaa aikaa. En stressaa turhasta.  Joulu on paljon mielessä, mutta myös työrupeaman lopetus. Tänään oli viimeinen palaveri ja työnohjaus. Tuntuu hyvälle, että asiat kasataan kunnolla ja lopetus on oikeanlainen. Vein työkavereilleni pienet joulutervehdykset ja muutamalle nuorelle. Mieli haikea, mutta positiivinen - KAIKKI JÄRJESTYY!

Lopetan siis työt lastensuojeluyksikössä 6,5-vuoden jälkeen.  Työ lastensuojelun parissa saattaa kuulostaa jollekin hyvin raskaalle ja toivottomalle. Sitä se joskus onkin, mutta onneksi se on myös paljon muutakin. Se on koettelevaa ja koskettavaa, haastavaa, muuttuvaa, rajoja rikkovaa, opettavaa ja antoisaa.. ja sillä on ISO merkitys. Pidän aidosti työstäni, sen raskaudesta huolimatta. Se opetti minua paljon (minusta itsestäni), se antoi ja se vahvisti... Mutta sitä työtä en olisi koskaan jaksanut tehdä näinkin kauan ilman työkavereitani. Heillä oli korvaamaton merkitys. Se oli MEIDÄN tiimi.  (Kiitos!)

Lastensuojelu on paljon tällä hetkellä mediassa. On toki hyvä, että asioista keskustellaan ja ollaan huolissaan. Konkreettinen toiminta on kuitenkin se, mihin pitää kiinnittää huomiota. Nuoren kohtaaminen, yhdessä kulkeminen, tukeminen ja välittäminen - niitä taikasanoja.


Omilla lapsilla oli päiväkodin talvijuhlat jo viime kuukauden puolella - ihastuttavat ja tunnelmalliset! 

Viime viikonloppuna oli tytsyn luisteluseuran juhlat. Voi niitä!

  (Pahoittelut suomeista kuvista!)Kohti joulua mennään. Nyt täydellisen piparireseptin etsintään! Voikaa hyvin ja leppoisasti! KOHTA on joulu, jos et sattunut muistamaan!?!  ;)
5 comments:

Mrs. Lotta said...

Ihanaa kun olit kirjoittanut. Kiva lukea kuulumisia!! Nähdäänhän vielä ennen joulua..

Emma said...

Joulukuusi ja lahjojen paketoiminen ovat parhainta joulussa :D Lämpöistä joulua!

Anonymous said...

Niin se kääntyy uusi sivu elämässä. Tämä aika pistää miettimään mennyttä vuotta. Vastoinkäymisiä ja saavutuksia ja kaikkea mitä onkaan oppinut itsestä ja muista ja elämästä. Pistää kiitolliseksi niistä hyvistä asioista joita nyt omistaa. Hyvää taivalta sinne uudelle polulle!

-Pauliina K.

Peikonlehti said...

Hihhihihiii... Olipas hassua nähdä nuo pari kuvaa! =D Ja joo - olis kyllä niiiiiin mahtavaa tavata, kyllä se vielä onnistuu! =)

anni said...

LOTTA
Kiitos.. joskus tuntuu hyvälle kirjoittaa kuulumisia toisinaan liibalaabaa ja toisinaan ei ollenkaan.. KIITOS ihanista joululahjoista!!!


EMMA
Kiitos kommentistasi! :) NIIN ON!!!

PAULIINA
Kiitti. No niinpä. Uusi sivu on nyt käännetty.. Kuis siellä? Milloin päästään rupattelemaan?

PEIKONLEHTI
Hihh,,, eikös ollutkin! TAVATAAN PIAN!!!! Hitsit, kun olette "niin kaukanakin"!!! :D