7.12.12

Täällä ja siellä, joskus tuollakin...

Täällä on katseltu kaloja ihan joka päivä. Akvaario tuo iloa ja varsinkin noille lapsukaisille.. Lasten leikit ja askartelut näkyy tässä talossa, usein vähän liikaakin. Huomaan siivoavani koko ajan, eikä siistiä tule... ISO laatikko on ollut jo reilun kuukauden ajan se suosikki. Kertokaas, miten se saadaan pois jouluun mennessä?  ;)Täällä on leikelty karttakirjan sivuista lumihiutaleita! Tehty noin 150 joulukorttia (hullu - tiedän!) ja raahattu jouluboxit kellarista ja hilut ripoteltu ympäri kotia! Nyt on tyylittömän tyylikästä, mutta kodikasta!  ennen ja jälkeenTäällä on saatu ISO postipaketti Tanskan isovanhemmilta. Paketti sisälsi 2x 24 pikkupakettia molempien lasten joulukalentereihin! Arvaa vaan, jännittääkö itseäni yhtä paljon kuin lapsia pakettien avaaminen? Ja mitä  ihastuttavaa sieltä on tullutkaan! ISO kiiiiitos!!!!
Täällä on  oltu töissä ja käyty läpi luopumisen ristiriitoja. Enää ei tunnu niin pahalle ja olo aikas positiivinen. Työvuoroja on jäljellä kuun loppuun asti. Ja sitten koittaa "vapaus"! Sitten avataan koulukirjat eikä suljeta niitä ennen kuin on valmista -> 50 opintopistettä suoritetaan, jooko?
Täällä on tehty lumitöitä. On hitto kylmää, mutta kaunista ja niin paljon valoisampaa! Ikkunasta ulos katsoessani en vaivu epätoivoon enää pimeyden suhteen vaan kylmyyden...Ggrrr!

Täällä on tehty jouluvalmisteluja lahjojen suhteen. Maltillisesti edetään, muutama enää  puuttuu. Lähinnä lapsille (LEGO Friends-sarjaa tytölle ja pomppukoira pojulle). Jouluna meidän koti (ensimmäistä kertaa tässä kodissa) täyttyy perheestä ja sukulaisista 'jokainen tekee jotain' meiningillä. Työvuorot on saatu ihanasti, että pyhät voi vain olla.

Täällä on shoppailtu Pomp De Lux nettipuodista  50% alesta  tytölle paaaaaaaaljoooon ihania vaatteita. Siis sanoinko jo, että ne on NIIN ihania ja nyt minäkin raaskin. Toivottavasti paketti tulee pian! 

Täällä on ihasteltu onnistuneita (päiväkoti) valokuvia. Loppuja odotellaan pian saapuvan postitse.

Täällä on kehitelty vapaaehtoistyötäni ja oltu aktiivisia. Tänään juhlistamme Suomen itsenäisyyttä monikulttuurisesti. Täällä on tehty paljon muutakin: kuskattu, harrastettu, pyykätty, järjestelty, siivottu, kierrätetty, sotkettu, huudettu, naurettu ja itketty, oksenneltu, leikitty ja eletty - tässä ja nyt. Life is ok, kaikesta huolimatta!


Täällä näin nyt... Edessä työn täyteinen viikonloppu 3x iltavuoroja... PS: Ja KYLLÄ ärsyttääm etten 
saanutkaan laitettua reunuksia 
kaikkiin kuviin. Grrrr... 5 comments:

Nonna said...

Oletpas ollut touhukas! kivalta ja kodikkaalta näyttää! Mitäs meinaat opiskella?

Anonymous said...

This home is so nice decorated, and looks so warm and inviting,you are dooing so well.
Greetings from Ag and "bedste"

Mrs. Lotta said...

Heippa! Mukavaa tunnelmallista luettavaa. :) Terkkuja, Lotta

Teija said...

Voi Anninen, kylläpäs tykkäsin näistä kuvista! Teillä on ihanan boheemia! Elämä kuulostaa siellä kiireiseltä ja hektiseltä, mutta jotenkin myös tyyneltä ja tyytyväiseltä <3

Ihanat kalenterit lapsilla, iik! Tykkään myös postimiespateista. Ja kauniita joulukoristeita purkissa, ja lumitähdet ikkunassa. Ja toi talolyhty siinä pöydällä! :)

Mukavaa joulun aikaa, jollei ennen kuulla. <3

Ps. me tullaan Imatralle 11.-13. tammikuuta. Saiskos kaffetta mennen tai tullen?

anni said...

KIITOS TEILLE IHANAISET, JOTKA KÄYTTE JA KOMMENTOITTEKIN! EN ole pitkään aikaan kerennyt laittamaan ns vastakommenttia, nyt ryhdistäydytään, vaikka vähän jälkikäteen..

Nonna,
Jatkan kesken jääneitä yhteisöpedagogi-opintojani, 50 opintopistettä uupuu.. :)

BEDSTE,
Thanks SO much!!!!!

Lotta,
Kiitos honey!! :)

TEIJA,
Boheemikodin joulu meni pakettiin, mutta muu sekametelisoppa jäi.. :) Tulkaa käymään!!! :D