13.3.13

Arki rullaa......ja fiilis on ihan jees! No mitä mä sitten teen? Noin kolmena päivänä viikossa opiskelen päivät ja illat häärään perheen kanssa. Lasten mentyä nukkumaan väkerrän - kortteja, koruja, tauluja. Saan niistä ihan suunnattoman hyvän fiiliksen. Ja varsinkin silloin se on mieluisaa, kun joku tilaa jotain.. Nyt on tekeillä muutamia persoonallisia surunvalittelu kortteja. Niitä on yllättävän mukava tehdä. Ehkäpä myös siksi, että mielestäni persoonallisen oloisia kortteja ei ole paljonkaan saatavilla. Tai minä en ainakaan niitä löydä. Nyt olen tutustunut netin tarjontaan askartelumateriaaleissa. Ja WOW! Se maailma onkin sitten ihan omansa... Häärään vapaa-aikana myös vapaaehtoisena monikulttuurisuuskeskuksessa. Mukavaa, haasteellista ja antoisaa. Hitsit, kun vaan vois tehdä enemmän! Sen kautta elämääni on tullut taas ihmisiä, jotka olivat osa elämääni noin 15vuotta sitten.Kortteja vein myyntiin monikulttuurisuuskeskukseen. Siellä eräs asiakas osti naistenpäivän tapahtumassa 10 korttia, koska oli niin mielissään. Arvatkaa vaan, sanoinko ostajalle miten hyvän mielen sain? No sanoin!!! :-) Päädyin myös paikallislehden sivuille.. Julkkis siis!  ;)

Käyn säännöllisesti tekemässä keramiikkaa. IHANAA, muuta ei tarvitse sanoa. No ok-ok sanon: lasittaminen on haastavaa hommaa.

Olen paljon enemmän lasten kanssa ja se tuntuu hyvälle! Huomaan muutenkin, että kodin ja perheen kannalta tämä elämänvaihe on ehdottomasti hyväksi. Vuorotyö otti omansa...
Sain ystävältäni 5 vuoden päiväkirjan, jonne kirjoitan joka päivä. Kirjoitan ihan arjen juttuja. Ja jo nyt kun selaan sivuja taaksepäin, niitä on tosi kiva lukea. Mitähän se on sitten, kun kirjoitan viiden vuoden päästä? Olen myös päättänyt että jos homma kusee välillä, jätän vaan väliin ja palaan sitten asiaan...  Ei haittaa vaikka päiviä jäisi väliin.

Olen tehnyt kirpparilla hyviä löytöjä.. askartelu-paskartelu matskuja. Mutta nämä alla olevat ISOT korit  oli tosi mieluisia (no ehkä ei miehelleni, hihh!) ... Alla oleva vanha LP-levyjen teline on käytössä korttien teossa. Säilytän kortit  siinä.. 

Tällaista täällä.. Nyt nuorimmainen mummolle, itse monikulttuurisuuskeskukselle palaveriin...  

HEIPPA!


4 comments:

Nonna said...

Ihana lukea näin positiivisia uutisia. Tosi kiva kuulla, että asiat ovat loksahtaneet paikalleen. (Tosin eivät ne nyt ihan itsekseen loksahda...)

Ihania kortteja! Askartelun iloa!

Tarkkasilmä said...

Vitsit mulleki tuommonen päiväkirja! Ehkä se olis hyvä 30-vee synttärilahjatoive? tai lahja ystävälle... jos tiedät mistä saa, niin saa vinkata ;)
Terkkuja!

Anu

anni said...

NONNA
Kiitos! Turha sitä on urputtaa koko ajan, eiks niin? ;)TARKKASILMÄ/ Anu
Kiitti! Googleta, jos vaikka löytyisi. Voin toki kysöistä frendiltä, mistä moisen hankki.. Ihana on! Sopii melkein kelle tahansa, myös semmoiseksi ns. varalahjaksi, mikä voisi olla kaapissa odottamassa mahdollista saajaa.

Peikonlehti said...

Kivoja kortteja oot värkänny!! Ja muutenkin olet ollut reipas postailija - kaiken muun ohessa. Mietinkin että missä ihmeen vaiheessa mun elämä loksahtaa niin että tuntisin ehtiväni jotain muutakin kuin tätä kotia... Ehkäpä sitten kun pikkujäppinen alkaisi nukkumaan pikkasen enemmän kuin 2h päiväunia... Kenties sitten. Oonkohan jotenkin malttamaton =)