26.3.13

Keramiikkakurssilla

Olen käynyt vuoden alusta asti kansalaisopiston keramiikkakurssilla. Se on ollut hirmuisen kivaa. Kippoo ja astiaa on syntynyt, suurin osa on vielä opistolla. Tässä nyt kuitenkin ne ensimmäiset & ensimmäiset lasitukset. Taitaapi olla aika pitkä matka vielä keramiikoksi?  ;)Nr.1   "JUUSTO"

Työ muuttui matkan varrella moneen kertaan. Ja loppuvaiheessa se lasitus vasta hankalaa olikin. 


*  *  *


NR.2 "NAMIKIPPO"


Tämänkin piti tulla jotenkin hienompi. Kipposen sisällä piti näkyä kaunis pitsikuvio. Lasituksen jälkeen se kuitenkin melkein hävisi.. Jep-jep. No tulee, mitä tulee, kivaa siellä on silti. Huomenna menen taas. Arvatkaa jännittääkö, miten viime kerran lasitukset onnistui näin polton jälkeen? Äääk, hermot meinasi mennä NIIIIIIIN. Enää on jäänyt jäljelle vain muutama kerta + näyttelyn pystytys. Syksyllä jatkan taas.
PS:   Tanskan vaari on matkalla tänne, yksin.
Ajaa yksin koko matkan. Käy läpi surutyötä
samalla... Turvallista matkaa! Huomenna näh-
dään! Täällä odotellaan jo kovasti - varsinkin 
nämä lapsoset! Arvatkaa, mitä pyysin tuomaan?
Cocio kaakaota ja 'Bolig Liv' lehden!  Hihihhh!

3 comments:

Petra Puistolassa said...

Hauska tuo juustokippo :) Mäkin olin aikoinaan monta vuotta keramiikkapajassa. Olispa ihana aloittaa se harrastus uudestaan. Jotenkin tosi terapeuttista vaikka ei saisikaan mitään järkevää aikaan.

Kiitos kun kävit kommentoimassa niin löysin tänne ihanaan blogiisi! Vaikka ei tunneta, niin mulla kyyneleet virtasi kun luin sun Kyyneleitä-postauksen ♥

Nonna said...

Ihania! varsinkin tuo juustokippo. Tulee mieleen sellainen retroinen lamppu!

Mukavaa pääsiäistä! Ihkut tuliaiset tilattuna...

anni said...

PETRA
Kiitti kommentista! Niin mun tapaista, että vastailen vasta piiitkän ajan jälkeen. Pahoittelut!

Ihanaa että löysit tänne, yritänkin jotenkin elvyttää tätä jämähtänyttä corneria.. :)

Keramiikka ON ihanaa ja aion ehdottomasti jatkaa sitä. Tulkoon koti vaikka kuinka täys kippoa ja purnukkaa!!! Iloa viikkoosi!


NONNA
Kiitti ihanainen! No joo, opekin oli kovin mielissään juustokiposta ja pyysi sitä näyttelyyn, huonosta lasituksesta huolimatta.. Heh, pitääkin mennä katsomaan näyttelyä! Ja hitsit siellä ryhmässäni on monenlaista taitajaa - uskomattoman hienoja tuotoksia tekevät vuodesta toiseen!