8.8.13

...Ihan vaan viesti, että kaikki on hyvin...

Ihan suunnaton hässäkkä ja kiirus täällä - oman pajan laitossa... Kyllä, oman työtilan saaminen konkretisoitui tässä jokunen aika sitten ja kivat tilat luovassa yhteisössä ovat minun. Hommaa on riittänyt. Sisusteluja, luovuutta (miten laittaa kiva paikka mahdollisimman pienin kustannuksin?) ja raakaa työtä. Viikon päästä pitäisi olla inhimillisessä kunnossa. Hommaa riittää vielä monelle päivälle, mutta kivaa on ollut laittaa itselleen pajaa & puotia.  Saa nähdä, mitä tästä tulee. Tässä muutama kuvanen alkutilanteesta, ei näytä kovin viihtyisälle: 

Kyllä tästä vielä hyvä tulee!

Kesä on mennyt nopsaa ja kuukausi Tanskassa hurahti kuin siivillä.  Mielessä oli paljon ajatuksia koskien pajaa...Kiva olla takaisin kotona ja hommien parissa. Mitä, olenko kärsimätön?

Palaan asiaan & bloggailun pariin silloin kun on sen aika. Just nyt ei rahkeet riitä. Tuon kuvia näytille.

Iloa, rakkautta ja aurinkoa!

5 comments:

Tuula said...

Iiik, olen niin iloinen puolestasi! :) Ihan huippua! Onnea työpajalle ja kaikelle tekemiselle ♥

Teija said...

No mä oonkin jo ihan malttamattomana käynyt kurkkimassa Tanskan kuvia! Mutta joo, arvasin, että kiirettä siellä pukkaa :) Hyvää kiirettä :)

Nonna said...

Onnittelut omasta pajasta! Hyvä siitä tulee!

Anonymous said...

Looking forward to see final result
HUGs BEDSTE

anni said...

TUULA
Kiitos ihanainen! Tämä on ollut ihanaa, nopeaa menoa mutta juuri sellaista toimi nyt kun hyvältä tuntuu meininkiä..you know!

TEIJA
Uhh, Tanskan kuvat ovat jääneet kokonaan ja pajan laitto on vienyt KAIKEN ajan. 16.8 ollaan ekaa kertaa auki - äääk! :) KIITTI!! Kuis siellä mennee?

NONNA
Kiitos! Kiinnostaisiko jonkunlainen yhteistyö!?! Ollaanko yhteydessä sähköpostitse... :)

BEDSTE
Thanks my dear!!!