20.6.13

...Pyörät pyörii...

Voihan helkutti, kun täällä mennään vauhdilla! Nyt näyttää siltä, että mulla on työtilat!  :-) Anni's creative corner saa oman työtilan paikallisesta taideruukista! Ihan mieletöntä, hullua, uskomatonta ja jännittävää. Tilat on meille varattu ja asiat hoidetaan loppuun loman jälkeen. Välissä on kuukausi aikaa suunnitella, unelmoida ja jännittää. Mikä tässä on ihaninta, on se että mies on kympillä mukana. Ja mahdolliset riskit aikas pienet. Muutenhan tämä olisi ihan hullua! Kerron lisää, kun tiedän lisää ja asiat varmistuu. Nyt tarvisin eri osaajia! Kuka auttaisi suunnittelemaan 40m2 tilan käytännölliseksi, toimivaksi ja ehdottomasti kivannäköiseksi. Eikös se ole se tärkein?
Tanska lähestyy. Kivaa vaihtelua oman perheen kanssa ja sukuloiden. Odense-Vejle akselilla enimmäkseen. Ystävät Suomestakin tulevat käymään siellä meillä kylässä.  Väkertämäni hilut matkaavat mukanani. Saa nähdä, miten uppoavat tanskalaisiin?!? 


Ollaan oltu kahtena viikonloppuna kirpparilla myymässä. Melkoisen kivaa hommaa, paitsi se hirmuisen aikainen herätys - klo 6.00 piti olla jo myyntipaikalla. Phuuh! Kauppa kävi, vaikkakin sitä myytävää rojua on vielä. Ehkäpä kokeillaan vielä elokuussa uudestaan, ja sitten saavat lähteä kiertoon. Mutta minut tietäen, kyllä sieltä kirpulta lähti taas mukaankin - 1 kpl vanha puhelin, 1 kpl vanha kamera, parisen lasipurkkia ja puisia vanhoja laatikoita (halvalla!) hyllyrakennelmaan. Hitsit, kuvaan tätä nurkkaa uudestaan ja uudestaan, enkä oikein koskaan ole tyytyväinen.. Nyt on jo aikas lähellä...

Kohta on juhannus. Suunnitelmat muuttuivat ihan viime tingassa ja olemme ihan näillä nurkilla. Käydään moikkaamaassa kavereita, muuten ei ihmeempiä. Ensi viikolla onkin reissun valmisteluja ja yh-vanhemmuutta.  Ehkäpä syön palan kakkuakin. Jep-jep!  

Leppoisaa juhannusta!

7 comments:

Susanna Tamminen said...

Oi paljon onnea uusista työtiloista, aivan mahtavaa :) Hauskaa juhannusta myös!

Nanna said...

Hahaa! Löysin perille! ;) Onnea tosiaan vielä uusiin tuuliin! Innolla mukana... Ja hyvää juhannusta tätäkin kautta!

Heidi said...

Onnea, kiva juttu! mukavaa juhannusta sinnekin :)

anni said...

Susanna
KIITOS! Saa nähdä, miten tää lähtee. Vielä olen tosi innoissani!

Nanna,
HIHH! WELCOME! Kiitos! Saat kanta-asiakaskortin, HIENON sellaisen! :D

anni said...

HEIDI,
Kiiitos! :) Ihanaa juhannusta sinnekin!

Nanna said...

Hieno juttu! Muista laittaa korttiin se mun uusi tittelikin... ;) Ihanaa reissua ja hyvää lomaa koko teitin perheelle. :)

Teija said...

Voi valtava, onnea työtilan johdosta! Mahtavaa!! Ja Ihanaa lomaa siellä Tanskanmaalla, kyl teidän kelpaa :) Nähdään sitten♥