15.10.13

Leijonasydän lehdistönäytös
Pääsin onnekkaiden joukossa Lejonasydän-elokuvan lehdistönäytökseen jo tovi sitten. En ollut koskaan moisessa ollut. Meitä oli vain n. 40 elokuvan katsojaa ja myöhemmin joukkoomme liittyivät Dome Karukoski, Peter Franzen ja Jasper Pääkkönen.

Elokuva oli pakko nähdä listalla. Piti mennä ystävän kanssa mutta pääsinkin nyt sitten näin. Aiotko mennä katsomaan?Dome Karukosken elokuva Leijonasydän on koskettava ja särmikäs kertomus pikkukaupunkilaisesta uusnatsista, Teposta (Peter Franzén), joka rakastuu kiihkeästi temperamenttiseen Sariin (Laura Birn). Uudella avovaimolla on tummaihoinen poika Ramu (Yusufa Sidibeh). Kasvaako Teppo ulos ennakkoluuloistaan? Voittaako rakkaus vai kaveriporukan luoma paine? Entä miten käy Ramun, joka saa isäpuoliehdokkaakseen uusnatsin? Elokuvan yllättävän ja kulmikkaan huumorin taustalla on suuria tunteita ja sen ytimessä sykkii rohkea ja lempeä leijonasydän.


Leijonasydämen keskeisissä rooleissa nähdään Peter Franzén, Laura Birn, Yusufa Sidibeh, Jasper Pääkkönen, Timo Lavikainen, Jussi Vatanen, Pamela Tola ja Jani Toivola. Leijonasydän on palkitun ohjaajan Dome Karukosken viides pitkä elokuva. Karukosken edellinen elokuva Napapiirin sankarit oli vuoden 2010 katsotuin elokuva Suomessa. Leijonasydämen on käsikirjoittanut ja tuottanut Aleksi Bardy.


PS: Dome on tosi sympaattinen...  :)

2 comments:

Teija said...

Hei sä oot päässy oikeen piireihin?? :D

Olispas kvia mennä kattoon tää joku kerta, kiinnostava aihe. Mäkin oon saanu domesta symppiksen kuvan♥

Ja terkkuja!♥

anni said...

Teija,

kävitkö katsomassa? Mitä mieltä olit?