18.12.13

...Joulu-joulu-joulu...Kiertelin tänään tosi pikaisesti kaupoilla, olen tehnyt sitä NIIN vähän viime aikoina. Ostin muutamat tai itseasiassa suurimman osan uupuneista lahjoista. Ne oli tarkkaan pistetty listaan, eikä siihen mennyt paljon aikaa. Nyt puuttuu ihan muutama lahja enää. YES! Ja pikapostitus vielä. Olen AINA viimetingassa liikkeellä, aina...  :-)  Tänään juttelin joulupukin kanssa puhelimessa! Meille tulee ensimmäistä kertaa JOULUPUKKI! Toivon kovasti että lapset ovat innoissaan, varsinki tytsy.  Vietämme joulua siis meidän kotona. Illanviettoon tulee mukaan mun vanhemmat, mummun sisko, se meidän oma Maritäti ja serkkuni perhe. Monikulttuurinen jengi koolla. Joulupöytään tulee sovussa eestiläisiä, suomalaisia, venäläisiä ja tanskalaisa herkkuja - NAM! Ne maukkaimmat joka maasta?

Olen toiminut monessa jouluun liittyvässä asiassa tänä vuonna eritavalla ja se tuntuu yllättävän hyvälle. Joulu tulee kaikesta huolimatta.

Tällä viikolla pajaillaan vielä reippaasti. Toivottavasti ehtii nähdä muutaman ystävän ja hoitaa lahjahankinnat loppuun.  Ja sen joulukuusen haluan TOSI pian!!!

Rauhaa ja tunnelmaa teille! Mä käyn pakkaamaan joululahjoja! 

2 comments:

Tuula / Oman katon alla said...

Ihanaa ja lämpöistä joulua teille ♥ Kyllä se joulu tosiaan tulee, vaikka tekisikin asioita eri tavalla. Mä tykkään joka vuosi tehdä jotain eri lailla - esim. vähän vaihtelua ruokiin, ettei oo aina ne tasan samat laatikot sun muut :)

Hyvältä kuulostaa tuo teidän suunnitelma. Nauttikaa! Levätkää! Olkaa ilossa ♥ Puss ja hyvää joulua!!

anni said...

<3 Ihana kun kommentoit! <3