23.6.14

Hups. minne se aika lensi?Taukoa edellisestä kerrasta on taas kulunut melkoisesti. Takana hektisiä viikkoja/ päiviä/ tunteja opparin ja koulun päättämisen kanssa, reissu Englantiin, ystävien jälleennäkemistä ja häähumua, maailman parannusta, pajailua ja onnentunteita Taideruukilla (ehkä välillä niitä toisiakin tunteita), liikuntaa, kotoilua ja ydessäoloa.

Koulun loppuun saaminen oli pienimuotoinen ihme. Todistus pitäisi tulla postissa lähipäivinä. On NIIN helpottunut olo. Reissua edeltävänä päivänä tehtiin vielä opparin muutoksia ja kirjoitettiin kypsyyskoetta. Ja seuraavana päivänä reissattiin aikuisten matkalle ystäviemme häihin Cambridgen lähelle maaseudulle. Wow, ne häät! Ne oli HIENOT ja niin tunnelmalliset! Oli onnea olla mukana. Vietimme monta päivää ystäviemme seurassa, joiden toinen koti on Malawissa. Voihh, sitä matkakuumetta TAAS!Cambridge oli ihana!  Kuvissa vilahtaa mainio hampparipaikka, joka sijaitsi keskellä kaupunkia ja oli hinta-laatusuhteeltaan juuri sopiva. Söin falafel hampparin ja bataattiranskalaisia, sitruunalimonadin kera. Nam! Kaupungilla kierreltiin jonkun verran. Myönnän kuitenkin ettäenemmän nautin vain seurasta ja yhdessäolosta kuin nähtävyyksistä. 


Pajalla (@ Taideruukki) on ollut vilskettä ja vilinää ihan kivasti. Ihanaa, kun välillä pääsi kotoota pois tekemään muuta kuin opparia/ koulutehtäviä. Se ei tuntunut eikä edelleenkään tunnu stressaavalle...

Uusia tuotteita on tullut lisää ja valikoima laajentunut myös materiaalien suhteen. Jatkossa kuvakorviksia tulee lisää vain teräksisellä korupohjalla. Uusia ideoitakin on muhimassa. Ulf on naputellut alumiinisia tekstikoruja. Ne on ollut tosi kivoja. Ihanaa, kun koruihin tulee mitä ihmeellisimpiä viestejä, rakkaudentäyteisiä ja hauskoja... Pian jengissä aloittaa harjoittelija ja apulainenkin. Edessä on pohdintoja ja suunnitteluja tulevan varalle. Miten saada tästä elanto ja mihin suuntaan laajentaa. Jännittäviä aikoja siis eletään.

Eli, YHTEISTYÖKUMPPANEITA HAETAAN 
ja kaikki ideat/neuvot otetaan vastaan!

Etsitään myös uusia tuotteita puotiin! 
Laita viestiä sähköisesti: jensensworkshop@gmail.com.
Koruille haetaan myös uusia jälleenmyyntipaikkoja!
Lisää kuvia FB sivuilla!


 

Taideruukilla oli kesän avaus. Olipa leppoisa meininki. Sisäpihalla musaa ja ruokaa, käytävän ovet avoinna ja puodissa kävi vilinä. Oli oikein mukava päivä!

Kävimme myös Sepramarkkinoilla Haminassa, sekin oli kokemus se..  :)

Kesä on alkanut vähän niinkuin vahingossa. Juhannuskin oli ja meni ja ihan mukavaa oli. Heinäkuussa reissataan Eestissä ja Tanskassa ja pidetään puotia auki. Minä etsin toisella silmällä duunia ja toisella uusia ideoita. Kotoiltukin on ja ilman sitä ikuista syyllisyydentunnetta...

Jospa tämä minun bloggailukin lähtisi taas käyntiin. 


Kaunista kesäkuuta 
vesisateista huolimatta!

No comments: