26.6.14

Täällä kotoilllaan, eli siivotaan ja järjestellään ja pohditaan & mietitään...


Saimme uuden maailmankartan. YES! Kutsukaa vaan hulluudeksi, minä vaan tykkään. Nyt on ruokailutilassa maantieteellinen kartta ja olkkarissa se poliittinen. HIH! Ja tästä en maksanut mitään.


Koti on niin vinksinvonksin ja rempallaan. Nyt raksuttaa koko ajan, miten ja mitä muuttaa/ uudistaa/ raikastaa tai edes vähän rumsteerata. Olkkari jäikin ilman täydellistä sohvapöytää. Nyt sitä tehtävää hoitaa sohvan rahi + pikkuinen metallinen tarjotinpöytä. Ei mikään superhieno viritys, mutta aikas kivan rento ja huoleton. Meidän olkkarissa kun näkyy se elämisen meininki (Lue: lelut ja kirjat levällään!).

Tanskan vaarin tuoma kaappi tuntuu kuin se olisi meillä ollut aina. Se on nyt sitten kotiutunut kai.Olen innostunut linografiikasta ja haluaisin niin tehdä lisää. Ja teenkin!  Muistui niin mieleen lasten kuvataidekoulun touhut. Osallistuin namibilaisen taiteilijan ohjaamalle kurssille. Oli ilo!  Keittiö. Uhh. Viime sunnuntai kului sitä järjestellessä. Mooooonta mustaa jätesäkillistä rojua, vanhaa ruokaa jne kähti roskiin. Yksi ja toinenkin kaappi siivottiin. Alla olevassa kuvassa näkyvässä kaapissa siirrettiin mikro alemmalle hyllylle, jotta tytsyllä onnistuu tarvittaessa ruokien lämmittäminen. Ja onnistuukin se.
Hyllyjä tyhjennettiin, tavaroiden paikkoja vaihdettiin. Vallan terapeuttista se, jos/kun suurempia muutoksia ei nyt pysty tekemään. Unelmana olisi luopua lähiaikoina keittiössä olevasta ruokapöydästä kokonaan ja siirtää ruokailut 95% ruokailutilan puolelle. Ruokapöydän tilalle haluaisin teräksisen/ industrial-tyylisen saarekkeen/ työpöydän ja pari jakkaraa työpöydän toiselle puolelle. Hmmm... Toimisikohan?

...Ja mehän puhumme jo ihan ääneen meidän kellariin mahdollisesti rakennettavasta asuintilasta. ÄÄK, sitten mahduttaisiin niin paljon paremmin. Kun tämä mesta toimii meillä muuten aikas hyvin...

Tällaisia kotoilu-ajatuksia tänään. SEE YOU!  <3 p="">

1 comment:

Teija said...

Ihanat ihanat kotikuvat!♥ Kartta on upea, ja keittiö niin kodikas ja värikäs! Teillä on hieno henki siellä kodissa, itse paikanpäällä käyneenä tiedän varmasti :) Tuttu tuo tunne, että jottain tarttis tehdä, muttei kuitenkaan tehdä.. me ei saada aikaiseksi, ehditä, jakseta... yläkerta on ihan riipinraapin. No ehkä joskus! :)

Kesäterkut, kivaa matkaa, työniloa, aurinkoa ja lämpöä toivottelen!