13.7.14

PerhePerhe nautiskelee bedstefarin luona Tanskassa. Uivat meressä joka päivä ja lörpöttelevät tanskaa... Äiti pitää puotia avoinna Taideruukilla ja tapailee iltaisin ystäviä tai pyöräilee/lenkkeilee/salilla. Äidinkin vaihtoehto on vallan mukavaa ja rentoa. Ihania juttuja meneillään puodilla... IIK, ihan jännittää!

Viime kuussa ystävämme Mikko & Maarja ottivat meistä taas ihastuttavat perhekuvat. Voihh! Vaikka kiireellä kesken paniikin kuvat otettiin, niin vallan ihana fiilis niistä kuitenkin välittyy. Tässä muutama:

Jos tarvitsette hyvää valokuvaajaa ikuistamaan juhlanne tai ottamaan perhekuvia (tms..) -> www.mimage.fi Suosittelen hyvin lämpöisesti! Varsinkin kuvien ottaminen omassa kotona on ihanaa...

Nauttikaa, sen mäkin teen!   <3 div="" nbsp="">

4 comments:

JOnna said...

Tosi upeita kuvia!!! Kyllä se vaan niin on, että ilman värejä kuvat on jotenkin paljon ajattomampia ja niistä välittyy ehkä tunne jotenkin paremmin :) Loistava kuvaaja kyllä!

Nonna said...

Ihania! :)

Laura said...

Olihan täällä kuva susta! :) Kuvaa hyvin mun vaihtelevaa blogi-intoilua, että on mennyt ohi nämä hienot kuvat!

Oli kiva tavata!

t. vohvelinsyöjä ;D

anni said...

Voehh,miten onkaan jäänyt tämä bloggaaminen taka-alalle. Toisaalta en tauja lainkaan miksi... Nythøn sitøa kerrottavaa vasta olisikin...

Kiitos ihanaiset kun olette kommentoineet! <3

Laura, täällähän tää! :D Oli kiva tavata! Tule käymään Taideruukilla! <3