5.3.15

...Tiedätkö....

Mikä on parasta kun on oma puoti?
...No se on se, kun sinne kävelee sisään niitä samanhenkisiä tyyppejä, jonka kanssa on vaan hyvä olla. Ja se klik vaan tapahtuu...  Sitä on tapahtunut hiljalleen koko ajan, mutta viimeaikoina varsinkin häkellyttävän monta kertaa. Ihmiset näillä nurkilla helposti luulee, että täällä nyt asuu niitä vähän juroja ja sisäänpäin kääntyneitä, mutta ei oo totta se. Hyviä tyyppejä löytyy melkoisesti! 

No, mikä on parasta siinä, kun se oma puoti on Kuusankosken Taideruukin kaltaisessa paikassa?
..No se on se, kun ei ihan tarvitse sopia oikein mihinkään muottiin. Voi olla ei niin tyypillinen puoti ja vedota siihen ettei täällä tarvitse olla ns. kauppakeskuksen kaltainen puoti. Mutta bisnestä voi silti tehdä ihan vakavastikin.  Voi nauttia tästä oikeasti IHANASTA ympäristöstä ja tuntea että on oikeassa paikassa, vaikkei tässä aina ihan järkeä olekaan. 

Hyviä asioita on tosi paljon. Mutta muistakaa pliis, että tässäkin hommassa (niinkuin kaikessa) on myös se toinen puoli. Siitä toiste sitten.
Hyvää torstaita!

Kuvat: vanhoja kuvia Kuusankosken Taideruukin alueelta..

5 comments:

JOnna said...

Kiitos viimeisestä <3

Katja - Tässä ja Nyt said...

Tuo ajatus, että työssä saa kohdata samanhenkisiä tyyppejä, on muuten juuri se minkä minä liitän toiveiden työhöni :)

anni said...

Jonna, kiitos itsellesi! Oli ilo tavata!

Katja, Kiitos! No kyllä! Tässä työssä olen sen vasta ihan konkreettisesti tajunnut. mahtavaa oivaltamista! :)

Amanda- Amandan unelmia said...

Ihana blogi, ihastuttava ♥ Tulen varmasti uudelleenkin! Jos haluat niin käy kurkkaamassa omaa blogiani, puuhiani saa alkaa seuraamaan ja kommentit piristävät. www.amandanunelmia.blogspot.fi :) Ihanaa viikkoa sinne!

anni said...

Amanda,
Kiitos! Tämä blogi on ollit niin kauan vähän unholassa. Yritän sitä elvyttää taas. Kiva kun kävit täällä ja jätit kommentin...