9.6.15

Kesäkuun kuulumisia/ Missä mennään?Kuva:
MIMAGE OY 

Tuotteet: LITTLEBIT DESIGN rannekorut.

Mennään jo kesässä, vaikkei siltä tunnu. Tää jengi ravaa Kuusankosken Taideruukin (jossa on työtilat) ja kodin väliä. No on se akseli vähän pidempikin. Mietin usein, mitä mun bloggaukselle on käynyt? Eikö elämässäni tapahdu mitään mainittavaa? Ei ole totta. Kyllästyinkö? No en niinkään. Into hiipui? Ehkä. Onko NIIN kiirusta ettei vain jaksa? No myönnän, että yritän selkeästi vähentää koneella vietettyä aikaa.

Opetustyöt jäivät kesälomalle. Niiden jatkuminen elokuussa on vielä auki. Kaikki on auki. Epävarmuus kaikesta on se varmin juttu. Miten tässä mennäänkään kuitenkin aikas stressaamattomalla asenteella. On näyttänyt toimivan. Yrittäjyys on tullut niiiiiin meihin kiinni, että se on mukana melkein kaikessa. Uh! 

LITTLEBIT DESIGNilla on uudet työtilat Kuusankosken Taideruukissa. Esittelen ne teille kuvissa lähiaikoina. Uutta mallistoa luodaan, materiaaleja hankitaan, tuotteita kuvataan ja diilejä tehdään. Jännittää! Pelottaa! Mutta on myös hiton kivaakin. Lähiaikoina selviää isoimmat kuviot, seuraavat elokuussa. Elokuussa olemme menossa Ruotsiin messuille.

Koti on kaaoksessa. Loppuviikosta tulee sukulaisia kylään Kanadasta asti. Vähän olisi ehostettavaa. Sen teen nyt - pikaisen ehostuksen. Siivoukseksi sitä ei voi kutsua!

Teen pienen lupauksen itselleni. Bloggaan taas enemmän. Itselleni. 


ps. Kuvia meidän arjesta löytyypi
INSTAGRAMin puolelta! 

No comments: