12.5.09

Sushia aamupalaksi...

Melkoista myllerrystä ollut. Ihan hyvää myllerrystä. Muutenkin tämä viikko on melkoisen vilkas. Eilen BBQ+sushi-iltamat, tänään pihahommia, keskiviikkona aamusta varhaisesta töitä ja palaverointia, Torstai-perjantai töitä, illalla työkaverin läksiäiset (teatteri+ravintola) ja lauantaina Kohti Helsinkiä juhlimaan ystävän kolmekymppisiä...


Äitienpäivänä:
Äitienpäivä alkoi ihanalla kuvatekstarilla kotoota, kun olin töissä. Kotiin palattuani sain lahjoja, kortit ja kukat -> gerberoita! Heti kotiin palattuamme menimme vanhempieni luokse sunnuntai-lounaalle, mistä on tullut jo tapa. Annoin omalle äidilleni pienen lahjan ja sain häneltä itseltään laatikollisen ihania mansikoita! Nam!

Päätin juosta vanhempieni kotoota ja muutin vielä reittiäkin. Reitin varrelle jäitoinen ulkoilureitti metsässä (10km), minkä päätin sitten vesisateessa juosta. Testiksi vain, kykenenkö? metsäreitti oli mutkikas -> alamäkeä, ylämäkeä... Tuntui hyvälle. Reitin juostuani rupesi kuitenkin tuntumaan alavatsassa, alaselässä, varpaissa... Ai! Vielä muutama km kotiin, ja senkin juoksin koska pysähtyminen tuntui vielä pahemmalle. Tulos: väh. 15km juoksu-hölkkä sekoitusta ja TOSI kipeät paikat. Nukkuminen oli hankalaa ja seuraavana päivänä en päässyt rappusista alas.. Nyt podetaan. Mutta kun PITI kokeilla: piti-piti-piti! Naisten kymppi onnistuu siis tältä "super-urheilijalta".


Piha:
Pihalle saapui eilen 7 kuutiota multaa. Pihalla on myös mainio istutuskuoppa (n.30m), jonne tulee tänään pajupunos-aita. Ennen tekijän tuloa pitää saada mullat ojaan.. :-) Hommaa riittää tälle päivälle.

Illalla vielä Euroviisut, joita on PAKKO seurata! Aaargghhh! Finaali on lauantaina, ystäväni juhlapäivänä... :-)


Sushi:
Ystävät oli eilen kylässä. Lähinnä siis mieheni opiskelutoverit. Grillata piti ja sushia tehdä. Onnistui se vesisateesta huolimatta. Paljon ruokaa, juomaa ja syviä keskusteluja (aiheina uskonnot, maailma, rikollisuus, politiikka, laset/nuoret yms...) Seura oli mainio ja ilta sujui leppoisasti. Kiitän!Sushi-illan tulos oli HERKULLINEN!


Häät:
  • Nauhaa kutsukortteja varten haettu lisää
  • Kortit printattu ja tehty -> postiin suurin osa tän viikon aikana
  • Allekirjoitettavana n50kpl
  • Ostettu monta tussia kirjoittamista varten
  • Lahjalistan väsäämistä

Ihanaa tiistaita!
Tämä täti menee labran kautta pihahommiin...

No comments: