7.1.10

Opettelua

Tutkailin Bloggeria. Opin jotain. Ja samalla ihmetten taas ja edelleen, että miten olenkaan joskus NIIN urpo! Lisäsin blogin vasempaan reunaan lukijat.. Hih, ja yllätykseksi huomasin, että sielä oli lukijoiksi ilmoittautuneita joista en tiennyt mitään. Hih, kivaa! Tervetuloa siis toki! Olisikin super-kivan-ihanaa, että blogini lukijat siis ilmoittautuisivat lukijoiksi.. Pliiiiis?!? Kunpa joku voisi pitää mulle ns. blogger-kurssin, ja MONTA muuta kurssia. Ikuista oppimista tämä siis on.
*****
Vuosi vaihtui. Vaatii taas hieman harjoittelua tämä 2010 kirjoittaminen siis vuosiluvuksi. Vuoden vaihtuminen saa minut väkisinkin mietteliääksi - mihin se viime vuosi livahti? Mitä sai tehtyä ja mitä jäi tekemättä? Mitä toivon uudelta alkaneelta vuodelta?
Toivon itsekkäästi itselleni:
 • Positiivista mieltä
 • Energiaa ja terveyttä
 • Ymmärtäväisyyttä
 • Voimia vastoinkäymisiin
 • Avointa mieltä
 • Luovuutta
 • Liikunta osa arkea
 • Kehitystä työssäni
 • Voimia keskeneräisiin "projekteihin" (opinnot, remontti, oma fyysinen/henkinen hyvinvointi)
 • Lämminhenkisiä hetkiä rakkaiden seurassa (perhe ja ystävät, uudet ja vanhat) Uusia tuttavuuksia ;)
 • Mahdollisuutta matkustamiseen (huohhh...)
 • Ja monta muuta...

Tammikuu on alkanut kiireisissä merkeissä. Töitä, vanhojen ja uusien ystävien tapaamisia. Olemme mieheni kanssa mukana couch surfingissa ja huomenna meille tulee ensimmäinen sohvasurffaaja kyläilemään - englantilainen. Jännittävää! Olen itse vuosia sitten maailmalla reissatessaan majoittunut paikallisten koteihin ja kokenut mitä suurempaa vieraanvaraisuutta, mm. Intiassa, Vietnamissa ja Kiinassa. Mieleeni on painunut loppuelämäksi esimerkiksi majoittuminen Intiassa Rajasthanin alueella. Majapaikan saaminen vei noin 5 minuuttia kylään saapumisen jälkeen. Kylässä ei aiemmin ollut käynyt montaakaan länsimaalaista. Vieraanvaraisuus oli mykistävä kokemus. Tai yöt kiinalaisessa kylässä Yunnan alueella, jossa nukuin perheen äidin vieressä - samassa sängyssä siis.. Yhteistä kieltä meillä ei ollut, eikä se sinänsä ollut välttämätönkään. Oi niitä aikoja.. Hah! Pian tapaan myös ensimmäisen blogituttavuuden..hihihihhh.. Ja opiskelutoverini, joka juuri palanut Afrikan lämmöstä. Vuosi alkaa siis vallan lupaavasti! Onneksi näin.

Vuosi tuo tullessaan jonkinverran muutoksia. Mieheni aloitti työt päättötyön teon ohessa. Toivottavasti myös mahdollinen remontti pääsee edistymään. Nyt on olo, ettei juurikaan mitään ole tapahtunut. Mutta vuosi sitten nukuimme vielä alakerrassa, eli JOTAIN on tapahtunut. Hiljaa hyvä tulee, mutta makuuhuoneen haluaisi JO pian ja valkoiset rappuset yläkertaan JA sen täydellisen kaapin olkkariin! Vaadinko liikaa? No en todellakaan!!! :P

Häitä päästään juhlimaan ainakin kahteen otteeseen (kesällä ja syksyllä) - IHANAA! Ja toivottavasti päästään kesällä myös lomalle kahden mieheni kanssa! Toivottavasti moni ystävistämme pääsee kyläilemää meillä ja me heillä... Toivottavasti ystävyyssuhteet pysyvät lämpöisinä ja jälleennäkeminen on aina mieluisaa. Toivottavasti rakkaimpamme pysyvät terveenä! Toivottavasti-toivottavasti-toivottavasti...

Toivon sinullekin avointa mieltä ja uskallusta tehdä jotain, mitä et uskaltanut tehdä viime vuonna!
Tehkäämme siis tästä vuodesta erinomainen!

5 comments:

Pia said...

Olen vakuuttunut että tästä vuodesta tulee hyvä kunhan on avoin uudelle. Sinä vaikutat olevan hyvinkin avoin muutokselle ja uusille asioille, joten ei ole epäilystäkään että vuotesi on loistava!
Kiitos Anni että jaksat kirjoittaa ihanaa ja hyväntuulista blogia! Tämä on yksi muutamasta ihanasta piristysruiskeestani :)

Teija said...

Olen samaa mieltä tuon ylläolevan Pian kanssa; oot kyllä ihana piristysruiske! :) Uskon että tästä vuodesta tulee ihana sulle ja toiv. myös mulle! :)

Hmm, bloggerikurssille ilmottaudun mäkin, jos joku sellasen järjestää ;)

anni said...

Pia,
Hyvä vuosi tulee!! Ihanaa että jaksat luke sepustukisani.. :D Ja vielä ihanampaa että voi tuottaa jollekin iloa.. Mähän voisin saada jo Nobelin palkinnon tuosta.. Hah!

Teija,
Kiitos!!Ihanaa olla TEIDÂN piristysruiske!
Istutaan siis blogger-kurssin etupenkissä siun kanssa! YEAH!

Peikonlehti said...

ugh... laatiapa itsellekin tuollainen lista. Hyvä idea!

anni said...

Peikonlehti,
Laadi-laadi. Ihan hyvää pohdittavaa. :D Menneestäkin vudoesta voisi..mut ei enää jaksa. mennyt ON mennyttä.