19.6.10

Ilta myöhää.
Tänään oli kiva päivä. Kotona oleilua, vähän töitä ja kirppuilua. Löysin vanhan maapallon eurolla, EUROLLA!!! Mies avasi pallon ja vaihtaa lampun.. Lapsi sai leikkiruokia korillisen ja minä SUUREN lasipurkin (ihan kun niitä ei ollut tarpeeksi)..

Kuuntelen youtubesta sitä Euroviisu Lenaa, enkä oikein osaa päättää, tykkäänkö vai ei.. Jotain söpöä siinä on, mutta.. En jaksaisi montaa biisiä kuunnella.

Kohta tulee 20 000 täyteen, siis siitä kun laitoin laskurin marraskuun (2009) lopulla . Kummallista. Hassua. Kivaa. Se on aika paljon.. Kunpa pystyisikin kurkkaamaan, ketkä kaikki täällä käy.. Kunpa.. Pieni viesti olisi kivaa.. Ne vakkarit (ihanat!!!) tiedänkin jo, mutta ette te ainoat ole. Anyway, kiva kun käytte ja kiva kun olette mukana kommentoimassa tai vain lukemassa. Kiitos!

Voi ei, menin säätämään laskurin kanssa ja onnistuin nollaamaan sen. Uhh! Nyt lähti numerot alusta pöyrimään. Tumpelo..


Päivän kivat ja plussat:
  • söin tänään silliä ja uusia perunoita - NAM!!
  • ne löydöt
  • sopivan lahjan löytäminen veljen lapselle (toivottavasti nettitilaus järjestyy)
  • ruohonleikkuri ei hajonnutkaan
  • leikki tytsyn kanssa
  • jutustelu äidin kanssa
  • vapaapäivät
  • pian lähestyvä mökkijuhannus
  • huomiset prinsessahäät, olispa tyttöseuraa prinsessakakkuineen...

4 comments:

Nooruska said...

Onneksi olkoon kasvavasta kävijämäärästä! Ihana uusi banneri muuten!

RuusuLiisa said...

Ihanaa viikonloppua! Halit ja terkut sinne :)

Sini said...

Kun laitoin laskuria omaan blogiini, niin siinä oli muistaakseni kohta, että sai päättää, alkoiko laskuri nollasta vai itse määräämästä luvusta... Tai ainakin jossain olen nähnyt nämä vaihtoehdot! :) Mutta onnea blogillesi!

anni said...

Nooruska
KIITTI! Olen väsännyt noita bannereita vaikka kuinka monta enkä osaa päättää, mikä jättää ja mikä ei, nyt uusin noista puupalikoista.. mmm... Kaikkia en siis ole laittanut edes näytille. Pitäisi perustaa oma bannerikansio/näyttely.. Hah!


RuusuLiisa
Kiitos, viikonloppu oli ihan mukava, kaupungilla hengailua miehen kanssa, kotona siivoilua ja ystävillä käyntiä - rentoa yhdessäoloa (just joo, se siivousko rentoa?!?) pitkästä aikaan..

Sini
Kiitos kommentistasi! Mistä löysit sellaisen laskurin, olisihan se kätsympi..
Kiitos-kiitos onnitteluista..