16.6.10

Liibalaaba-blablablaaa

Aika lentää NIIN nopsaa. Se pelottaa joskus. Tuntuu, että tässäko tää nyt oli? Takana on jo monenmoista tältä kesältä, vaikka kesä ei ole mun päässä edes alkanut. Mut kohtahan on jo juhannus? Uuhh.. Hässäkkää hässäkän perään.
Reissu Kuopioon tytsyn kanssa oli ihanaa, jos ei ota huomioon vastakipuja.. Aarghh! Ystävien jälleen-näkeminen ja Kuopio oli ihku. Paluumatkalla repussa uusia vaatteita (monta!!) ja helmiä (monta!!). Masussa mainiota ruokaa. Tytsykin oli reipas reissulainen, tottunut matkaaja jo.
Hitsit, tässä vanhetessa kyllä huomaa yhdes asian muuttuneen - en kaipaa ympärilleni enää paljon ihmisiä. Kunhan saan pitää ne muutamat ja arvokkaat. Siksi Kuopioonkin matkustin. Joidenkin kanssa on vaan NIIN hyvä olla.
Viikonloppu oli hauska, railakas ja onnellinen - ystävän polttarit. Lämpö ja läheisyys oli käsin kosketeltavissa ja iloa ja naurua melkoisesti. Kyllä kannatti mennä, vaikka alussa jännitinkin sitä, etten tuntenut muita kuin itse tulevan morsiamen. Nyt tunnen.
Polttariviikonlopun jälkeen uneni olivat melkoiset. Palasin niissä vuoteen 1995 ja auts! Aamulla herätessäni kesti pitkä tovi tajuta, ettemme elä enää siinä ajassa. Jotta kidutus olisi ollut täydellinen, päätin vielä lukea päiväkirjaa ja toisen ja kolmannenkin. Voi että niitä kaikkia sydänsuruja, kipuja ja kyyneleitä. Siitä on jo niiiiin pitkä aika, mutta haistoin hajuvedet, muistin kosketukset ja kuulin äänet korvissa. Huomasin myös, etten kaipaa takaisin vaikka niissä ajoissa oli jotain ihanaakin.
Kotona on kaaos ja tekemättömiä juttuja. Matkalippuja on ostettu ja kesä buukattu täyteen. Uhh, mutta silti ihanaakin. Ajatukset lomassa, siitä pieni palanen jo aika pian. Silloin aion löytää mekon, ruskeat legginssit ja täydelliset lahjat, ulkoilla ja ehkä maalata. (ja reissata Eestiin ja juhlia ristiäisiä ja synttäreitä ja hääpäiviä ja sukukokousta ja toisia synttäreitä ja tupaantuliaisia..ja..ja. "Rentoa"! Ennen sitä raksuttaa aivot ja paljon, tehdään töitä ja vietetään juhannusta. Toivon leppoisaa ja tunnelmallista sellaista.
...Että näin tälläkertaa...

4 comments:

Anna said...

Mulla on kuule ihan samat fiilikset, kesä ei jotenkin vielä ole alkanut kunnolla ja ens viikolla on jo Juhannus! No ehkä se sit siitä alkaa, kun pääsee lomillekin.

Kaikkee kivaa touhua sulla tiedossa - voi, kun ne vatsakivut ei haittais! Aurinkoista päivää!

Pia said...

Taitaa olla hyvinkin yleinen tunne tuo että aika valuu käsistä ja että kesään yrittää tunkea liikaa tekemistä. Ihan samaa mietin itsekin. Onneksi kuitenkin väliin mahtuu päiviä ilman sen kummempaa ohjelmaa.
Ihailin noita edellisen postauksen helmiä siinä lehtijutussa, aivan loistava asia!

Pia said...
This comment has been removed by a blog administrator.
anni said...

Anna
Kiitos kun kommentoit. Totta, aika vaan lentää ja kesä on jo ohi.. Uuhh.. Tsemppiä ja iloa sinne teille - hyvää viikonloppua!


Pia
Kiitos kommentistasi! Helmiä saa, kun otat yhteyttä kaimaasi Piaan Kuopioon.. :) Tänään vein äidilleni kahdet pitkät siniturkoosivihreät. Kovasti tykkäsi..