10.11.10


Joulunaika lähenee. Kun katsoo ikkunasta ulos, näyttää jo melkein talvelta. Eli kai se on pakko uskoa. Toivon joulusta tunnelmallista ja rauhallista, itseasiassa hiljaista eloa ja yhdessäoloa. Ei hässäkkää eikä säpinää. Tänä vuonna taidamme viettää sen tosi pienellä porukalla, perheemme kun jakaantuu monen maan välille. Ei haittaa, kai...

Monen läheisen perheessä on viimeaikoina ollut surua ja menetyksiä. Täällä on paljon mietitty elämää ja sen kulkua ja sitä sen epäreiluutta. Tai siltä se joskus tuntuu.

Hiljaisin ajatuksin puhallan kynttilät, hörppään jo jäähtyneen teen ja kipaisen rappuset yläkertaan rakkaimpieni luo. Rauhallista yötä!

7 comments:

Nooruska said...

Joulu tosiaan on tulossa ja pian. Yleensä tässä vaiheessa on jo jotain lahjoja suunniteltu ja näpräilty, mutta tänä vuonna ei mitään.

Toi Granit on niin superkiva, sieltä tekisin heti ekana muutaman hankinnan!

Teija said...

Rauhallista yhdessäoloa mäkin toivon joululta. Siinä ne tärkeimmät!

Kivoja tähtösiä, täytyy mennä tutustumaan paremmin.

Heini said...

Voimia suruun! varmasti koskettaa, jos lähellä on vaikeita aikoja. <3

Ihania nuo tähdet tuossa yllä. Osaisikohan itse väkertää sanomalehtitähtiä? voisi yrittää. ovat tosi kivan näköisiä!

Anonymous said...

Oulussakin on nyt maassa paljon lunta yö/aamusen lumipyryn jälkeen ja niinku joulu olis tullu viikkoja lähemmäs. Kynttilöiden ääressä tunnelmoiminen on alkanut hyvissä ajoin. Itse en odota joulupäiviltä paljoakaan. Mutta haluan sisällyttää tähän joulun odotusaikaan paljon hyviä hetkiä. Tunnelmointia ihmisten,kynttilöiden, valojen,koristeiden,herkkujen jne. äärellä. Lämpöisiä talvi-iltoja Anni!

Anonymous said...

..Ja Pauliinahan se täällä :).

Peikonlehti said...

Ooohh - ihania tähtiä! Kaivan kyllä kohtapuoleen jo muutaman paperisen valkoisen esile... Kyllähän nyt jo voi! =)

Teija said...

Anni, voitit arvonnassani!♥