26.11.10

Aurinko paistaa ja ulkona on kylmä, kamalan kylmä. Mutta sielä on TOSI kaunista. Tytsyllä oli päiväkodin adventtikirkko aamulla, sinne käpytettiin kahden. Kyyneleet silmissä laulettiin joululauluja. Täällä on nyt tehty päätös - joulu alkoi ja lupa häsätä joulujuttuja. Laitettu jouluvaloja, ostettu hassuja joulukoristeita, MELKEIN mietitty joulukortteja ja hankittu muutama lahjakin. Nyt on lupa, sanokoot muut mitä haluavat. Meillä alkoi joulu, vaikka isi onkin viikon työmatkalla.

 
 
Olisiko meidän tämän vuoden joulukortit 
vähemmän perinteisen värisiä? Sopisi mulle!

 


***
Joitain päiviä sitten postilaatikossa odotti ihana paketti (arvontavoitto) Teijalta . ISO kiitos!!! Hitsit on ihanaa voittaa arvonnoissa! Ja olen voittanutkin, ainakin blogiarvonnoissa. Pitäisiköhän alkaa salaa lottoamaan, jos olisi yhtä hyvä onni?


 
(talo paketista)


***


Moleskinea (kalenteria ensi vuodelle) on etsitty. En sillee turhan vakavasti, mutta mahdollisesti  vääristä paikoista. Vieraillessani tarkastuksessa sairaalassa, teinkin päätöksen: EN tarvitse isoa ja tilavaa kalenteria, vaan pienen, jonne ensi vuodelle vain välttämättömät kirjaan. Unicefin ihastuttava kalenteri tuli mukaan ja laukussa reissaa mukana muistikirja, JOS sattuisi tarvimaan.
***
 Ja tärkeämpääkin tärkeämpi uutinen: Orkideani kukkii jo kolmannen kerran! Wohoo! Se kukkii, koska en tee sille YHTÂÂN mitään, annan vaan olla ja joskus harvoin kastelen. Kyllä kannattaa olla puutarhuri ja hiton ahkera sellainen.***

Nyt tämä multitasking täti käy väsäämään joulukortteja,
eikä lopeta ennenkuin on ISO kasa valmis.
Ihanaa ja valoisaa päivää sinne!

10 comments:

Niina K said...

Iih mikä ihana sammakkoprinssi! Me kanssa tytön kans mietittiin, et sunnuntaina kun tullaan mumpalta kotiin niin laitetaan jo jotain joulujuttuja jos vaan löydetään meidän koristeet jostain. Eikä joulun tarvii aina olla punainen tai muu perinne väri. Siskolla se taitaa tänä vuonna olla vaaleanpunainen. Hyvää viikonloppua!! :)

Teija said...

Ihana pirteä postaus! Halit sinne, ja intoa korttipajaan! (voit myös lähettää pikkasen istoa tänne, jos sopii?)

Sammakko on ihana <3

Laura said...

Ihanat joulukoristeet teillä!! :) Munkin pitäis alkaa väsäämään joulukortteja, kun vaan saisi jostain kivan inspiraation!

RuusuLiisa said...

Mukavaa viikonloppua :)

Heini said...

Kauniita kuvia! ihania nuo koristeet, mistä olet löytänyt? pojat katsoivat kärpässientä ja yhteen ääneen kiljaisivat että meidän pitää saada tuollainen :D

anni said...

Niina K
Kiitti! Meillä on jo eka joulupuu.. Kuivat oksat, jossa roikkuu sammakot ja kärpässienet + ihan minimini valot. Söpö, korni ja hassu.. :D


Teija
Kiitti! Ahh, meinasi kasaantua monta-monta juttua yhteen postaukseen, mut sitten kävin deletoimaan, kirppuilujutut toiste. Hihh! Tein ihanan löydön, ihan tarpeettoman sellaisen..
Tämä täällä on väsännyt joulukortteja puoli päivää ja illan ohjelmana jatkuu sama touhu.. Tsemppiä ja energiaa sinne!


Laura
Kiitti! Mullakaan ei ollut inspistä ja se on vieläkin hakusessa, mutta nyt väsätään, tosin ei yhtään sellaisia, ku ajattelin alunperin. Ne ei muuten koskaan tule sellaisia.


RuusuLiisa
Kiitti! Samoin sinne! Täällä ollaan vaan, käymme luisteluharkoissa (tytsy), syödään hyvin ja ystävä tulee kyläilemään.. Leppoisaa menoa.


Heini
Kiitti! Kärpässienet ja sammakot Etolasta. Näin kuvastossa ja pakko oli mennä hakemaan. Hintakaan ei ollut paha. Kärpässienet osa klipsullisia, toiset roikkuvat. Kornin söpöt! Myyjät nauroivat kun ryntäsin kauppaan 1 min ennen slukemisaikaa ja tiesin varmuudella mitä haluan - kärpässieniä! :D Iloa sinne! Kipaise Etolaan ja vaadi sienet mukaan!

Laura said...

Mäkin taidan tuommoisen sammakon ja ainakin nuo sienet hankkia meille - kunhan pääsen sen kaupan luokse... :D
Ihana joulupuu!

Kortintekointoa! :)

Nonna said...

Ei tosiaan tarvitse olla punaista ja valkoista! Meillä jouluun tulee lilaa ja turkoosia noiden perinteisten värien joukkoon. En tosin tiedä mistä sen lilan revin, kun en meinaa ostaa uusia koristeita. Ehkäpä ompelukone taikoo jotain!

Mukavaa ensimmäistä adventtia teille tytöille!

anni said...

Laura,
Kiitti! Kipaise vaan sienen hakuun! :) Ilahduttavia ne ovat... :D


Nonna
Kiitti! Ihana taikaompelukone sulla!! Kateeks käy. Nää jouluvärit nyt on mitä on, täällä mennään riemunkirjavalla kun koti nyt on sitä.. ELi ei käydä valkaisemaan seiniä valkoisiksi, jos haluisi valkoisen joulun. Joskus haluisinkin!

ILOA teille!!!

Heini said...

Kiitos kärpässienivinkistä! :D pitääkin poiketa etolaan.