19.11.10

Rakas joulupukki!!...Toisitko miule yhdet noista, jotta varpaani pysyvät lämpöisinä?  Olen ollut välillä ihan kiltti...  Lumi siis tuli tännekin. Näyttää kivemmalle, tuntuu kylmemmälle, ja halu olla jossain muualla on suuuuuri. Toisaalta, tykkään-tykkään talvesta, kestää vaan ennen kuin myönnän sen taas tänävuonna. Pysykööt nyt ainakin, jotta voin harjoitella myöntämistä. Ja saappaiden saanti vaikuttaa siihenkin.

Puolisko täytti vuosia. Viikonloppuna syödään ystävien kanssa ja ihmetellään "vanhaa" ukkoa, heh. Eli tämä kipaisee (ajaa) kohta kauppaan ruokaostoksille.

Remontti edistyy vähän, mutta vain lupalappujen täyttelemisessä. Uskomatonta ja hermoja kiristävää byrokratiaa ja kyse vain yhdestä makkarista. Uhh. Uskoa kuitenkin vielä on, että meillä on makuuhuone ennen kevättä.

Joulukorttikiire on,.. ääääääk!
ideoita: 0
toteutuksia: 0
hankintoja kortteja varten: 2
kiire: SUURI!

Toisaalta, you know... ihan sama! (hyvä asenne eiks niin?)
Iik, vielä yks juttu. Haluis ihan muutaman uuden lasisen joulukoristeen kuuseen. Turhaa, mutta silti tärkeää. 

Hei, mukavanleppoisanlumista viikonloppua!

11 comments:

RuusuLiisa said...

Oih nuo keskimmäiset!! Tänne kans ;)

Viettäkää ihanan mukavan lempeän leppoisa ja antoisa viikonloppu ja sille kaks'lahkeiselle onnittelut täältäkin!

Halit!

Teija said...

Kivat saapastoiveet, toivottavasti toteutuu :)

Mulla toi lista menee niin, että 0 0 0.. Jottain tarttis tehdä varmaan!

Niina K said...

Mulle kelpais noi ekat kans ja! Meillä vedetään tänä vuonna korteissa ihan partiolaisten myymillä tavallisilla korteilla.. kun en ole saanut edes sitä tunnelmallista joulukuvaa napsastua.

Anna said...

Sorelia mulla kans lahjalistassa, mutta nämä: http://www.pegasusshoes.com/Shila_P8593.cfm

Iisiä joulunalusaikaa! Jos täällä päin kurvailette, tulkaa kahville! :)

Anna said...

Mä toivoisin noita ekoja. Kaikki noista varmaan pitää sun varpaat lämpimänä, eiks Soreleja käytä pohjoisen hissipojat ja -tytöt?

Mulla joulukortit käväisi hetkellisesti mielessä tänä aamuna, mut siihen se sit jäikin.

Hauskaa juhlaviikonloppua!

Laura said...

Mä haluaisin sorelin yhdet saappaat retkiaitasta, nimim. varpaat aina jäässä ulkona. Hintaa vaan on vähän liikaa :/ Jospa kuiskaan minäkin toiveeni joulupukille...

Anonymous said...

Tsemppiä taisteluun ihanan makuuhuoneen puolesta! Mäki haluaisin jotku noista kengistä. Ihan hirvittää katsoa sääennustuksia. Tiistaina luvattiin -17. Tykkään kyllä talvesta, jos siihen ei liity paleltuneet varpaat. Se on aika oleellinen osa lämpimänä pysymistä. P.S Perjantaina kypsyyskoe. Minä olen siellä. Missä sinä olet?
-Pauliina

Nonna said...

Mulle kans noi keskimmäiset! Ihania kyllä kaikki.

Älä turhaan stressaa joulun kanssa. Kortteja ei ole pakko lähettää, tai voi lähettää sähköisenä. Muutama lahja kun on pienimmille, pärjää jo pitkälle!

Mukavaa, leppoisaa viikonloppua!

Tuula said...

Oi, munkin tarvitsisi tehdä lista joulupukille. Vaikka toisaalta sovittiin miehen kanssa, ettei tänä vuonna osteta aikuisten kesken lahjoja... Mutta jospa itselleen ostais kuitenkin, jotain ihan pientä, hih ;)

Meidän esikoinen sai käsiinsä Stockan lelukuvaston ja luetteli sieltä pitkät litaniat: "R ottaa tämän ja tämän ja tämän ja..." :D

Miia - Miian unelmia said...

Lämpöisen näköisiä kenkiä, toivottavasti joulupukki kuuli toiveesi :)!

anni said...

Ihanan paljon kommentteja, ja kyse oli vaan talvisaappaista.. Olette ihania!!

RuusuLiisa
KIITTI! Viikonloppu oli mukava ja anni hääräsi melkoisena emäntänä kun vieraita syötettiin, juotettiin ja kuskattiin. Mutta OLI leppoisaa ja kiva fiilis, semmoinen ettei tarvi todellakaan lähteä minnekkään baariin tms.. Kakslahkeinen kiittää!


Teija
Kiitti!!!
Saapasrintamalla ei muutosta, joulukorttirintamalla ei myöskään, MUTTA lasikoristeita ostettu ja nehän ON todellakin välttämättömiä!!!


Niina K
Kiitti kommentista!
No myönnän, harkitsen kans valmiita kortteja, UNICEFia..mut-mut hinnakkaita ja ISO pino kun lähtee tästä talosta..mmm..


Anna
Kiitti kommentista ja kiitti kutusta. Me ei paljoakaan kurvailla, rauhassa ollaan. Omaa joululahjalistaa voisin kasvattaa melkoisesti ja itsekkäästi TOSI mielelläni... :)


Anna
KIITOS! En tiiä, kuka käyttää mut mieli tekis. Kerran Tanskassa näin yhel tädil nuo ekat jalassa (mekon kanssa!!) ja sen jälkeen päässä pyörivät. Saatava on! Viikonloppu meni mukavasti, kiitti...Laura
Kiitti kommentistasi! Tai Laura, ryöstetään puoti... :P Iltasanomissa otsikko: "Blogituttavat suunnittelivat ryöstöä julkisesti blogissa!" COOL! Tai ehkä ei. Pukki auttaa!


Pauliina
KIITTI! Talvi... talvi ON talvi. Mä kovasti suunnittelin Mikkelissä oloa perjantiana, MUT.. en tainnutkaan olla. Uhh. :( BIG respect sulle ja tsemppiä loppumetreille! Pakko nähdä pian!!!


Nonna
Kiitti! Totta, "stressit" me itse tehdään, mitään ei oo pakkoa, mut kun haluaa..ja..ja..ja.. Omalle pikkuiselle on pieni lahja, jos sillä mentäis? :)


Tuula
Kiitti! Samanlaiset sopimukset täälläkin aikuisten kesken..

Mä olen heittänyt lelukuvastot ensimmäisen tulleen jälkeen suoraan paperinkeräykseen. Tytsy sai toivoa yhden lelun, jonka saa, muut joululahjahankinnat ns. järkeviä äidin ja isin suodattamana.

Miia
Kiitti! HUUDAN oikein kovaa! :P