7.2.11

Makuuhuoneen kuulumisia:
Se näyttää jo huoneelta! Sinne on vedetty sähköjohdot ja pikkuikkuna on vaihdettu. Lattia on pintaa vaille valmis. Seiniltä ja katoilta puuttuvat enää ne pinnat.. Kattoikkuna tulee asennettavaksi keskiviikkona. Tänään tiputetaan katolta lumet. 
Kävimme sunnuntaina katsomassa vaatekaappeja/ liukuovia. Uhh, niitä kamaluuksia. Ja hinnoista puhumattakaan. 


Muita kuulumisia:
Niitä ei sitten ole. Blaaahh. Ihan jumi viikonloppu. Ihan jumi minä. Ihan jumi kroppa. Ihan jumi mun mieli. Ihan jumi perhe ja ihan melkoinen jumitus siis päällä. 

Viikonloppuna avasin vanhan äitiyspakkauksen laatikon ja näytin tytsylle hänen ensivaatteitaan. Oli kovin ihmeissään ja ymmällään. 

Naapurin auton takaikkunan lumeen on kirjoitettu aurinko. Missä hitossa se on???  Mun pää tarvitsee aurinkoa!

Reilu ja tasan 6-vuotta sitten ukki kuoli ja minä lensin Malawista hautajaisiin. Raskas, mutta tärkeä viikko perheen ja varsinkin mummon kanssa. Palatessani Malawiin 6-vuotta sitten ostin lentokentältä  viimeisillä rahoilla sormukset ja sanoin miehelleni että haluan jatkaa hänen kanssaan loppuun asti. Tilanne oli söpö ja ruma samaan aikaan. Majailimme tuttaviemme luona, nukuimme likaisessa sängyssä hyttysverkon alla, mutta oli ihanaa että se toinen oli siinä.

Ystävänpäivä - mies on työmatkalla (blaahh), mutta ystävä onneksi tulee kyläilemään muutamaksi päiväksi. Leikkelin paperista piparkakkumuottia käyttäen sydämiä. Ei tullut sitä, mitä ajattelin. Kunpa tulisi/olisi inspis, mähän voisin askarrella KAIKKI ensi vuoden joulukortit yms.. mut ei..ei ole inspistä ei, ei ole mihinkään. Hyvää maanantaita!

5 comments:

Mrs. Lotta said...

Heipä hei Rouva Jumi,

Miten se aina meneekiin niin, että sitä mitä on ei halua.. Täällä olisi nimittäin yksi, joka voisi ilomielin jumittaa useammankin päivän kotona.. ;)

Tsemppiä ja terkkuja!

Niina K said...

Must'tuntuu. että Anni kera ystävän olis nyt sellasen ihanan jalkahoidon/muun ihanan hellittelyhoidon tarpeessa!! (mä ehdottaisin muuten sellasta ihanaa aromaattista porekylpyä, mutta kun ne taitaa olla raskaana ollessa siellä kiellettyjen listalla)Me käytiin sellasessa serkkulikan kanssa pari vuotta sitten, oli jättisuuri poreamme ja pimeä huone.. oi se oli ihanaa!)

Tai..

Mites olis sellainen ensi kesän puutarha haaveilu, muutama pihalehti uudempi/vanhempi se ja sama hyvää napposteltavaa ja ananas-porkkana mehua nam, sitten sakset nios ja naps ja Anni haluu sitä ja tota ja sitäsuntota ja kuvat kauniisti liimattuna talteen! :)

Nonna said...

Tsemppiä kovasti täältä lumisateen keskeltä! Nyt on hyvä katsella värikkäitä sisustuskuvia. Nuo puutarhajutut kuulostavat myös hyviltä!

Voimahalaus!!!

Teija said...

No mikäs jumi se siellä nyt riivaa! Tsemppiä tähän viikkoon! Aurinko ei just nyt kyllä näy, vaan sankka lumisade.. mutta kevättä kohti mennään :)

Kiva että remppa edistyy!

anni said...

Mrs.Lotta,
Sinä se nimen miule annoit! Vallan sopiva. Tänään onneksi vähän parempi, aurinko auttaa ja ehkäpä eilinen "terapia-urputus".. TAK!!!

ps. Tiesit ton kyl, mut sanon silti jotta sulle tulisi hyvä mieli..hihh.. Sul on kiva mies. Don't ask, se on vaan. (eikä siis sillee, vaan yleensäkin!)

NiinaK,
Kiitti, olet ihana!! Doctor Niina! ;) No eilen leikkautin tukan, ostin muutaman pikkujutun ja pääsin ihan pikkusen tuulettumaan, lopputuloksena ISO kipu illalla. Tänään jo parempi. Eli auttoi vähän, mutta vasta seuraavana päivänä.

Nonna,
KIIITOSS!! Katselemalla ihastuttavia sisustuskuvia tulee NIIN suuri mieli tekemiseen.. :) katselen remppamiehiä, kun ne ravaa ylös-alas.. :P

Teija,
Kiitti! No jumitus on ja suuri. Tänään pienempi, se aurinko tuli sieltä. Auttaa kummasti.

pus-pus!