10.2.11

Torstaissa on toivoa?

(Jo 505 postausta.Uhh!)

Näin tämäkin viikko lähenee loppuaan, huomenna jo perjantai. Remppamiehet saivat hommat loppuun. Sniiff, kivat miehet olivat, viihdykettä sairaslomalaiselle..

Tässä ollaan siis nyt: Aloitettiin ihan kylmänä olevasta vinttitilasta. Ti laan asennettiin kattoikkuna, mikä toimii myös varauloskäyntinä hätätilanteessa. Kattoon asennettiin myös luukku, minkä kautta pääsee katon ja huoneen välillä olevaan tilaan.. mikä lienee sitten onkaan. Remppamiehet laittoivat/ muuttivat kantavia rakenteita ja teivät pohjat (lattiat, seinät, katot, eristykset yms), loput jää omalle porukalle. Nyt on vuorossa urakka isille ja miehelleni. Kunpa ne olisi TOSI reippaita. Nyt on asennettava pintamateriaalit, minkä suhteen ei olekaan varmaa suunnitelmaa. Panelisuunnitelmat muuttuvat välillä maalattuun raakapuuhun, mikä viehättäisi.. Saa nähdä, mihin päädytään. Hinta on iso ratkaiseva tekijä, harmi kyllä. Huoneeseen asennetaan myös vaatekaappi liukuovilla.Mutta näettehän te jo saman, minkä minäkin? Jo melkein huoneen näköisen tilan..Kattoikkunasta tulvii valoa. Tykkään.
Miksi kattoikkunan kehykset on vaalean 
puun väriset vaikka piti olla valkoiset 
(Grrrrrrr...#>%&?...)? 

...Sitä älä edes kysy, too complicated.  
3 seinää maalataan. Mutta-mutta-mutta... Huoneen yleisilme tulee
olemaan hyvin vaalea, mutta harmahtavaa/rusehtavaa toivoisin kans..
Anyway, onhan tässä vaikka kuinka monta kohtaa millä saisi 
aikaisekseen kunnon perheriidan ja kriisin sen päälle. Yeah!


Hyvää "allmost" 
viikonloppua!
* * *

BEDSTE!
Can you see, we are "ALLMOST"  there! 
The bedroom has sunshine inside..
Can't wait to get it done!


6 comments:

Niina K said...

No hittolainen, teillä to-dellakin on siellä jo huone!!! Mä olisin varmaan tällä mun maltilla raahannu sinne jo patjan ja makuupussin ja vetäny ekat sikeet omassa uudessa makkarissa!! Hae/haetuta itelles rauta/maalikaupasta niitä valmiita kolmen kimppavärin värilastuja, niillä on helppo fiilistellä mitkä väriyhdistelmät näyttää hyvältä. Ja vink vink käske hakijan ottaa kerralla koko sarjaa yks lastu, reijitä niihin kulmaan reikä ja rautalangasta rinkula niin a'vot siinä on sulla oma "köyhänmiehen" sisustajan värifläppi! :) Mä tein niin ja se toimii ja on kiva kun on aina värimalleja käsillä. Paljon haleja.. p.s mun kone taitaa tulla tänään kotiin!!! JEEEE-EE!!!!

Teija said...

Ooh, lisää tilaa tulossa siis pikaseen! Kattoikkunasta näkyy kaunis taivas, tuli ihan mökille ikävä, kun kattelin tota mäntyä.

Anonymous said...

Yes, it looks nice, I cross my fingers for the final result to be as you wish it to be, can`t wait to se it all done, all the best from BEDSTE.

Nonna said...

No hienolla mallillahan tuo on. Sitten vaan ahkerat miehet hommiin niin pääset komentelemaan, mihin mikäkin kaluste nostellaan. Ja siirrellään. Ja taas siirrellään...

Mukavaa viikonloppua!

Tuula said...

Tuohan on hieno alku huoneelle! Kaikki "raaka" työ jo tehty (?) ja tästä eteenpäin kaikki näkyy päälle päin :) Kattoikkuna on kiva, niin voitte tuijotella tähtiä!

Viime aikoina on vähän jäänyt tää blogien seuraaminen ja omakin ihan hunningolla. Aina on kaikkea muuta...
Tsemppiä ja haleja sinne!

nanna said...

Mä sanoisin, että tuossa vaiheessa homma on jo valmis!

(vaikka tiedän joo, että monelle pelkkä tapetoiminen on iso remontti, heh!)

Hieno tuli!!