7.12.11

juhlia, metsäkävelyjä, couch surfingia, joulua, luistelua ja itsenäisyyttä - kaikkea siis!

Takana ihana viikonloppu. Pynttäytymistä ja iloista juhlintaa mainioissa häissä. Kyllä teki hyvää. Sunnuntaina kyläilyä ja lasten hakua hoitopaikoista. Metsässä käyskentelyä vesisateessa. Vihdoinkin sain ne sammaleet, pikkukuuset ja risut. Kodin joka nurkassa kököttää pikku-kuusi. Tulikohan liikaa? Parempi liikaam kuin liian vähän, eiks se niin mennyt?

Maanantaina laitoimme lasten kanssa joulua meille ja majoitimme 2 Slovakkialaista 'couch surfing' matkaajaa. Olivatpa mukavia ja helppoja. Kiva kokemus! On hassun-jännää avata kotinsa ovet ihan vieraille ja majoittaa ne meille. Vuosia sitten Aasiassa koin mitä suurempaa vieraanvaraisuutta paikallisten kodeissa ja päätin, että joskus on minunkin vuoro. Se taitaa olla nyt - on koti ja hyvä mieli ottaa vastaan vieraita.

Suomen itsenäisyyttä juhlistimme jäähallilla ja mummolassa telkku kiinni nenässä ihaillen pukuloistoa. Kommentteja tuli kuin liukuhihnalta ja joskus teki mieli pysäyttää aika ihastelemaan mitä upeampia luomuksia.

Tytsy lumihiutaleena.
 

...Että näin, ihan mukavasti menee. On lunta ja aurinkoakin..
Näin mennään jo kohti torstaita, Hip-hei! See you!

4 comments:

Niina K said...

Oi miten Mona on suloinen ja kaunis tuossa kuvassa!! :)

Tuula said...

Vähänkö suloinen lumihiutale :)
Minä näin linnanjuhlat vähän niinkuin sivusilmällä ja lisäksi sammahdin esikoisen viereen nukutuspuuhissa, hih. Täytyykin mennä jonnekin iltapäivälehtien sivuille ihailemaan pukuja näin jälkikäteen!
Hiphei ja hyvää loppuviikkoa ♥

Anonymous said...

What a pretty "PRINCESSE".from bedste

anni said...

Niina,
Kiitti.. :) Ei tullut montaa onnistunutta kuvaa lumihiutale-tytöstä. Phuuhh..

Tuula,
Kiitti! Täällä on kans tällaista - kaikki hoidetaan vähän niinkuin sivusilmällä, lehdet ja blogit, telkkuohjelmat ja ruoanlaitot.. :)

Bedste,
THANKS! The princesse loved to be dressed up as a snowflake.. :)