7.12.11

Miten teillä koristellaan koti?


 No meillä koristellaan värikkäästi, iloisesti ja tyylittömän tyylikkäästi. Haluaisin niin hillittyä ja sitä tiettyä tyyliä, mutta kun sitä nyt ei satu olemaan tässä huushollissa. Ei edes tekemällä. Eli mennään iloisen lapsellisesti - kaikki vaan esille, mikä sillä hetkellä hyvälle tuntuu. Myönnän, ihan kaikki ei nyt laitettu, mutta runsaalla kädellä kuitenkin. Samoilla koristeilla mennään, kuin viime vuonna, ainoana erona luonnosta kerätyt jutut/ asetelmat. Tähtiä on viljelty ympäri taloa. Monta paperitähteä on laitettu roikkumaan ilman valojakin. Ihanat minusta!

Here it is, "mini" kuvapläjäys - tänään paistoi aurinko!

 
 
 
 
 


...ja pöhh, kuvat pomppii, miten sattuu. 
8 comments:

Heidi said...

Suloista ♥

Inka said...

oi ihana jouluinen tunnelma. Ja nuo joulukuusenkoristeet, aivan suloisia, itse yritän metsästellä parhaillaan uusia (=vanhoja) koska meille tulee ekaa kertaa aito kuusi! :)

Heidi said...

Nättiä :) tykkään kun on värikästä ja kaikkea vähän sekaisin :) Pikkukuuset on ihanat, harmi kun meille ei voi oikein laittaa mitään kun tuo pikkutermiitti on heti rikkomassa ja vetämässä kaikki alas. Saas nähdä jättääkö jouluna ison kuusen rauhaan!

Teija said...

Näyttää ihanalta! Ihanan rempseältä! :) Mäkään en tänä jouluna mieti oikeestaan mitään tyyliä, kunhan laittelen mitä koristeita kaapista vastaan tulee. Liekö ikinä sit mitään tyyliä ollukaan :D On se niin kiva katsella lapsen iloa, kun se ripustelee kaiken maailman tilpehöörit sinne tänne omiksi kokonaisuuksiksi..

Olipa sulla hei ihana kampaamoreissu! Ja jaksuja valvomisiin, meilläkin ajoittain valvotaan, tiedä sit miksi. Viime yö oli ihan pyllystä, ja silmät sikkuralla täs naputtelen.

Nonna said...

Kivalta teillä näyttää! (Hih, varsinkin nuo yhdet...)

Minä koristelen ihan fiiliksen mukaan ilman suuria etukäteissuunnitelmia. Sekametelisoppaahan siitä useimmiten syntyy, mutta ei se mitään. Sellaista tää on, toiset sisustaa ja koristaa tyylikkään eleettömästi ja toiset ei! =)

Niina K said...

Kaunista. Mä alotin koristelun,mutta into hiipui jotenkin matkalla. Paperitähti ilman valoja olohuoneeseen ja kyntteliköt. Keittiöön ripustin verhoihin pari koristetta ja laitoin jouluisen liinan.. niin ja mistelinoksa eteisessä. Eli melkein kaikki koristeet edelleen laatikossa. Tylsä minä.

Tuula said...

Onpa teillä kivan näköistä ♥ Minä tykkään just tuollaisesta :)
Meillä on ripoteltu jotain pieniä koristeita ympäriinsä, mm. esikoisen kerhossa tekemiä hienoja koristuksia. Sitten on paperitähdet parissa ikkunassa, jouluvalot keittiökaapiston päällä, parit ovikranssit, itsetehtyjä paperienkeleitä ja jotain muuta pientä. Jotain tarttis vielä hankkia, kun ei tähän okt:oon riitä samat koristeet kuin pieneen kerrostaloasuntoon... :)

anni said...

HEIDI
Suloinen kiitos.. :) Nämä nyt kuitenkin yksityiskohtia.. Mitä kaikkea onkaan rajattu pois? Epäreilua? mm... :/


INKA
Kiitos! Nämä minun lasiset ovat Venäläistä alkuperää suurin osa. Etolassa oli viime vuonna aikas kiva valikoima kohtuuhinnalla..
Olisiko tänä vuonnakin?

HEIDI
Kiitti! Pistä pikkukuusia ns. korkealle.. Kaappien päälle, yms..? :D Minusta ne on kans hirmuisen suloisia.


TEIJA
Kiitti!!! Juuh, meillä lapsellinen sekametelisoppa - aina. :D Kivaa viikkoa sinne!!!


NONNA
Kiitti!! Sä oot kohta oikeasti sieni-julkkis!!!! :D Mä bongailen niitä kokoajan.. No niin just.. Me ollaan NIITÄ TOISIA! :D


NIINA
Kiitti!! Niina, aina ei tartte.. Mä en taas oo yhtään saanut aikaisekseen leivottua pipareita.. ei vaan jaksa. Jos vaikka joulun jälkeen? ;) Tsemppiä!!! Ota kuppi teetä!


TUULA
Kiitti! Niinpä, ne lasten tekemät on suloisia. Tänä vuonna en ole niitä niin paljon laittanut, verrattuna viime vuoteen.. Iloa sinne!