8.3.12

Hyvää joulua, eiku hyvää naistenpäivää!Mä sain ihanan tuliaisen mieheltäni Tanskasta - hänen äidin yli 50-vuotta vanhat lasiset joulukoristeet. IIK! Ihanat! Tykkää-tykkää-tykkää!! Tykkään ajatuksesta, että ne on ollut mieheni lapsuudessa joulukuusessa ja siitä että ne on oikeasti vanhoja ja sitten tykkään vain siitä että ne ovat ihanat! Mitä, menikö se joulu jo?


Lehden pyysin tuomaan. Hih! Toi..  :) Kun toinen on reissussa, parasta on se kun hän tulee takaisin ja normaali elo jatkuu. Ok-ok ja saa ne tuliaisetkin! Mies oli muuttamassa äitiään. Sieltä tulee autolla perässä aarteita. Mutta se tärkein (miehen mielestä) tuli mukaan, hyvin monta kiloa mieheni vanhoja LEGOja meidän lapsille. Niillä on leikitty viimeksi monta (n.20) vuotta sitten. Yksi ihastuttava ruokapöytä odottaa meitä Tanskassa. Jos jollain on tuttuja, jotka reissaa Tanskan ja Suomen väliä rekalla saa hihkaista ja ottaa meidän pöytä kyytiin.
Meidän perheessä on aina ollut tapana juhlistaa naistenpäivää. Naiset saa miehiltä kukkia. IHANA TAPA! Sain isiltä ja veljeltä ryppyisia tulppaaneja. Ja tänään saimme tytsyn kanssa isiltä punaisia ruusuja. Tyttö oli ne itse valinnut kukkakaupassa. Minun kimpussani oli 4kpl isoja ruusuja (hassu määrä, yleensähän annetaan pariton, mutta tyttö oli  sanonut, että 4 kpl on ehdottomasti oikea määrä. Itselleen sai matalan sidotun ruusukimpun. Tykkään niin saada ja antaa kukkia!Hyvin kukkapainoitteista täällä. En jaksa tänne murheitani kaataa. Näyttäkööt elämäni kukkaisen seesteiseltä! :-)

Iloa!

6 comments:

Nonna said...

Kukkaisen seesteistä naistenpäivää! Ihania joulukoristeita ja mahtavia kukkia! Minä ostin eilen itselleni helmihyasintteja ja niistä iloitsen tänään. Mies viettää naistenpäivää leikkaussalissa (onneksi vaan nilkka operoitavana).

nanna said...

Mieletön saldo kaiken suhteen, ihan kaiken!!

Nyt raijaat oksia sisään ja ripustelet siihen noi joulukoristeet samalla, kun odotat lehtien puhkeamista.

Peikonlehti said...

Ihanat tuliaiset!!

Mulle oli katettu aamiainen leipomotuotteineen ja sain myös ihanan keväisen kimpun... Arjen rakkautta tai onhan tänään jonkinlainen naistenjuhlapäivä =)

Vastavuoroisesti laitoin kotia kuntoon ja leivoin sämpylöitä - influenssatokeentumisen seurauksena on ihanaa saada taas hommat reilaan!! Jees!

Tuula said...

Ihania joulukoristeita, upeita kukkia ja hauskoja juttuja edessä, eiks niin :)
Ai niin, olen muuten unohtanut päivittää kirppistäni, kääks. Mutta sun pojua tuo yksi paita ainakin täällä odottelee. Palaan asiaan huomenna-ylihuomenna!

Annimuori said...

Uutena täällä piipahtamassa. Kivan näköistä ja kuuloista =)Mää en saanut kukkia enkä joulukoristeita, blääh..

anni said...

NONNA
Kiitti! Itse ostamalla saa ainakin ne 'oikeat' kukat...Hihh! Toivottavasti miehesi leikkaus sujui hyvin!!!


NANNA
Kiitti! Hyvä saldo - juuhh! Haenko kellarista ne loputkin lasikoristeet ja teen kunnon kevätpuun? :P


PEIKONLEHTI
Aikas ihanasti teillä siellä! :)
ISOT terkut!!


TUULA
Kiitti! :)
Juu, kirppupäivityksiä odotellaan..hihihi.


ANNIMUORI
Kiitti! Kiva, kun piipahdit! tervetuloa uudestaankin. Heh, ai ei tullut joulukoristeitakaan? No höhh..