12.3.12

Ihan kiva DIY

Eteisessä tököttää ruma lastulevykaappi. Joo, ei olla edelleenkään siitä päästy eroon. Grr! Mutta nyt lähti pinta piiloon. Päässä oli kuva lopputuloksesta ja sanonko, ettei se ollut ihan tämä. Ehkä Prisman ja K-Raudan tapettikorista ei nyt ihan ollut sitä juuri oikeaa. Ja niiiin minunlaista, etten voi jäädä odottamaan (kunnes oikea tapetti löytyy), vaan heti on sitten heti! Kaapin oviin liimattiin tapetti vanhoilla mainoksilla. Idea kiva ja aikas minunlainen...mutta-mutta lopputulos vain ihan kiva. Tosin, huomattavasti mielenkiintoisempi kuin entinen, eli saa jäädä toistaiseksi.

 PS. Paskat kuvat kuuluu asiaan!  ;-)
  

 


6 comments:

Annimuori said...

Tää on kyllä aika kiva =) Mäkin tapetoin vähän aika sitten ihan tapetilla makkarin niin tylsääääät kaapin ovet piiloon ja väänsin nupitkin uusiin.Mistä löysit noin mainokset? Vai oliko tää siis jotakin tapettia?

Nonna said...

Kivalta näyttää! (Tai sitten nää kuvat vaan jotenkin valehtelee...=))

Aurinkoa viikkoosi!

Niina K said...

No kats perskeles, kaapistahan tuli pal paremman näköinen ja vaikka mitä väittäsit niin se on Annimainen! :))

P.S Vink vink.. Vetäse vielä pintaan kevyt lakka tai liimavesikerros niin kestää paremmin eikä nuhraannu ja likastu ihan nii äkkii ja kestää vähän pyyhkimistäkin. :)

Tuula said...

Tuohan on tosi kiva!
Kannatti :)

JOnna said...

Wau! Pikkasen hieno! Mä tulin kurkkimaan josko mä löytäisin sitä sun oranssia keittiö olohuonetta...? ;D

Peikonlehti said...

Joo joo DIYt on hyvä homma ja lopputulos ehdottomasti mielenkiintoisenpi kuin pelkkä valkoinen!

Lisää liimalla päälle mustavalkoisia hauskoja kortteja ja ovien ympärille mustat pitsit kiertämään..? Heh johan lähti lisäideat lentoon =D

Mutta hauska on noinkin! =)