11.4.12

Niitä ja näitä blogistanian ulkopuolella


Näin se aika vaan kuuluu - ihan äly nopsaa. Bloggailut on jääneet taka-alalle ja tilalle tulleet uudet kuviot. Työt. Palasin töihin ristiriitaisin tuntein. Onneksi, kaikki on mennyt suht sujuvasti. Jonkunsorttinen kiirus on vaan ollut. Toivon, että sillointällöin silti jaksaisin tännekin näpytellä ja käydä lukemassa teidänkin juttujanne.

Viime viikolla meillä oli Tanskan-vieraita. Minä olin ison osan ajasta töissä tai hääräämässä tytsyn luistelun parissa. Isovanhemmat olivat lasten kanssa sen minkä ehtivät, muuten vain olimme - yhdessä. Ulkoilimme, söimme hyvin, leivoimme ja jutustelimme - leppoisasti, niinkuin aina heidän kanssa. Seuraavan kerran sitten heinäkuussa.

Ostin uudet kengät. Mustat rusetilliset mummo-balleriinat.  :-) Toivottavasti oli hyvä ostos, koska koon valinnan kanssa oli hieman hankaluuksia. Se tavallisesti minulle sopiva koko oli sika-mukava, mutta hieman löysä eikä tukenut jalkaa sillee mukavasti. Tämä ostamani koko taas aikas napakka. Nyt venytellään rusettikenkiä mukavaksi. Olisin halunnut niin ottaa mustien lisäksi myös ne punaiset! 

Kevät-takkikin olisi kiva! Vaalea ja söpö. Se jäi roikkumaan kauppaan. Taidan kulkea tämän kevään vielä siinä 5-vuotta vanhassa mustassa, NIIN mustassa ja ihan kivassa.  Housutkin tarvisi. Miten sitä onkaan nuhjuuntunut kotiäitinä? Ja sitten, olis ihan liian pitkä lista niistä mitä haluisi... (nahkalaukku,valkoiset tennarit, kirkkaansiniset pöksyt, tuoksun...)


 


No mitäs muuta mä olen tehnyt?
  • Unelmoinut mahdottomasta (tietty työ, tietty talo, tietty reissu...)
  • -8,5kg & juoksutapahtumaan ilmoittauduttu (melkein)
  • Osallistunut talkoolaisena luistelun muodostelmakilpailujen järjestämiseen (melkoinen urakka)
  • Syönyt ainakin puoli kiloa Anthon Berg marsipaani-suklaamunia (ristiriidassako aiemman kommentin kanssa?)
  • Miettinyt kesää ja kesälomia
  • Siivonnut, siirtänyt, tyhjentänyt ja täyttänyt kaappeja urakalla (tänään)
  • Koonnut  mökkilaatikon. VAIN mökki puuttuu!
  • Ihmetellyt (ja laskenut) laspipurkkien määrää (Milloin liika on liikaa?)
  • Järjestellyt kirjahyllyä (tänään)
  • Unelmoinut pihahommista ja kesäkukista

Thanks & Good Night!

PS.  ...Ja eihän se ole ihan niin paha juttu, että 
blogitekstien kommentointi on jäänyt vähän...5 comments:

Mrs. Lotta said...

Ihanaa lukea teidän kuulumisia. Toivottavasti nähdään pian ja voidaan jutella oikein kunnolla! 8,5 on hieno luku!! Tsemppiä!!!

Nonna said...

Tsemppiä uudenlaiseen alkuun! Miten Noahin hoito on alkanut? Ja hatunnosto kilojen karistamisesta! Minä olen hiihtänyt tähän asti ja nyt kauhulla katselin pölisevää katua, jossa pitäis lähteä juoksemaan...

Niina K said...

Se 8,5 on sit varmaan tulle pääsiäislahjana tänne meille ;)) Ei vais. Mä en kotiäiteile, mutta oon silti ihan mega nukkis, fleese joogapantsit ja joku villaröijy tai college aina ja ihan aina.

Ei muuta kun ollaan ja porskutellaan. :)

N.

Katri said...

Siellä on siis toisin sanoen eletty, oikeaa elämää! :) Ei se mitään, kunhan et ihan kokonaan unohda blogia.. :P

Tsemppiä työhaasteisiin!

anni said...

Kiitos! ELämän ruuhkavuodet vie... :)