21.4.12

What a lovely day!

Ihana lauantai! KOKO päivä ulkona, no melkein ainakin. Pihalla siivousta, haravointia, leikkausta. "vähän" näyttää paremmalle! Kupposet lämmintä ulkona ja kaurakeksiä, lasten kastemato-leikkejä. Hih! Olenko jo maininnut 100 kertaa, että puutarhailu on niiiiiin kivaa. Olen kaivannut ja kovasti! Onneksi piha on kuitenkin mukavan pieni. Koko tontin saa haravoitua melkoisen nopeasti. Lämpiäis nyt! Pääsisi istuttamaan valkoisia kukkasia. Taasko? Vai revittelisikö tänä vuonna riemunkirjavilla ja 'ei yhtään valkoista kukkasta'? Mmmm...

 Iltapäivällä sirkuksessa tytsyn kanssa. Huimaa ja tunnelmallista! Eläydyimme täysin siihen mystiseen maailmaan. Täytyy kuitenkin sanoa, että mielessä pyörii ulkomaalaispainotteinen henkilöstö ja eläinten kohtelu (?!?), mutta niillä asioilla en tytsyn kokemusta pilannut. Mahtava show! En muista, koska viimeksi olin käynyt sirkuksessa. 

Illalla koko perheen juoksu-vaunuilu-pyörälenkki. Tytsyn pyöräilyn oppiminen kovassa vauhdissa, homma jäi viime kesänä vähän kesken. Nyt sujuu jo! Molemmat miehen kanssa puuskutumme juoksua pyöräilijän perässä, vuorotellen työntäen vaunuja. Vaunuissa olija nauroi ja pyysi lisää vauhtia..Hihhih! Nyt tuntuu reisissä ja pyllyssä ja käsissä - Ihana päivä!

 
PS.  Ette arvaa, minkä tämä tätinen sai eilen?
ISON uuden silityslaudan. Kyllä nyt kelpaa!!! Voi hitto,
...ei voi olla noin innostunut moisesta kapineesta? 
"Hyvin menee".. Uhhuhh! I'm so middle age!Aurinkoa huomiseen! 
Me ollaan pihalla...


2 comments:

Katri said...

Aurinkoa sinnekin! Mekin suunnataan pian pihalle, mutta haravoimaan ei kyllä vielä pääse, kun meidän piha on NIIN märkä. Jotain pitää kyllä touhuta. Jos en muuta keksi, niin haen plantagenista muutamia kukkasia kuistin piristykseksi ja istun vaan ja nautin.. ;)

Onnea silityslaudasta! Ilot ne on pienetkin. :D

anninen said...

SIlityslaudan omistaja kiittää. taidan silittää NIIN paljon, et kommentointi jäänyt? haha! No eiku oikeasti..SOrrY! Mut se silittely on aikas jees kunnon laudalla, minkä paikka nykyään yläkerrassa, ei niinkuin ennen - keittiössä. JOSKUS minulla on vielä kodinhoitohuone - JOSKUS.