7.5.12

Toukokuun ekana viikonloppuna


Nyt on ihan melkein pakko istahtaa ja hengähtää. Phuuuh! Bloggailut on jäänyt niin taka-alalle. Arjen rumban yhteen sovittaminen vie oman aikansa. Menneenä viikonloppuna juhlistimme pojun synttäreitä. Lauantaina lähisuvun kesken illallisella ja sunnuntaina ystävien ja naapureiden kanssa pihallamme. Vaikka myönnän, että pidän vieraiden kestittämisestä ja hääsäämisestä, väsyttävääkin se on.

Poju sai ihastuttavia lahjoja - ISO kiitos niistä! Värikkäitä vaatteita, monta palloa, hiekkalaatikko, kolmipyöräinen (mikä tosin ei ole vielä saapunut), toivottu puukeinu sisälle ja iso BRIO:n auto. Isin oli se välttämättä saatava pojalleen.

Kuvia ei tullut räpsittyä montaakaan, harmi... Mutta edellisenä viikonloppuna otetuista perhekuvista olen toiveikas, muutaman jo ehdin nähdä. Ehdottomasti hyvä idea kuvata ammattilaiskuvatkin omassa koti-ympäristössä. Sisällä, pihalla, omalla kotitiellä ja lähipuistossa. Pliiiis, ole onnistuneet...  :-)

Edessä äitienpäivä, synttäreitä, naisten juoksut, kevätjuhlia x 3, häät Englannissa ja mieheni valmistuminen... Ihana touko-kesäkuu (n alku)!..Nyt kipaisen hammas-
lääkärin kautta töihin...


Se on MORO!4 comments:

Tarkkasilmä said...

Oi NAM! Ihanat tarjoilut ollut! En ehkä yllä ihan samaan ens viikonloppuna..... ;)

-Anu

Niina K said...

Näin jälkijunassa isosti onnea pojulle täältä meiltä!! :)
Ihania kuvia.

Arvaas mitä tää nainen repäs tänään?
Mä kippasin pois meidän ison keittiön pöydän ja väsäsin tilalle ompelukonejaloista ja siitä sängynpäätyovesta uuden pöydän mulle ja Ii'lle.
Nyt on autio keittiö joka ehdottomasti vaatii pientä aarrekaivelua lähiaikoina.

Mä yhdyn muuten iha täysillä tarkkasilmän kommenttiin, että NAM mitkä tarjoilut ja voi olla, että en kans pysty samaan rinsen synttäreillä jotka on apua jo ihan kohta.

Haleja!! Ja hei tsemiä siihen juoksuun!! :)

Peikonlehti said...

Ihana tyyppi on jo vuoden, uskomatonta!

Oikeinoikeinoikein hyviä kuvia, Polaroidit on niin jees =)

anni said...

Anu
Kiitti! Miten teidän juhlat meni? Pitääkin tulla kurkkaamaan blogia.. :) Onnea !!!

Niina
Kiitti honey! Tarjoilut näyttää kuvassajotenkin runsaimmille/hienoimmille, mitä olivatkaan todellisuudessa.. Melkoista menoa siellä teilläkin! :)

Peikonlehti,
Thanks! "polaroidit" ei oo ehkä ihan 100% aitoja, mut aikas makeita miustakin... :D