25.6.12

33

Blogi on viettänyt hiljaiseloa. Itsekin olen. Työruljanssi on ottanut koville, enkä ole jaksanut oikein mitään ylimääräistä. En edes juhannusta. Majoitimme tosin mukavan pyöräilevän venäläispariskunnan yhdeksi yöksi kotiimme - couch surfing,connecting people. Ihanaa tavata erilaisia ihmisiä, täläkertaa venäläisiä, en tiedä tiedättekö mitä tarkoitan? Olivat vaan oikeasti jotenkin NIIN erilaisia. Sanoivat meitäkin erilaisiksi..  mmm.. Onkohan se hyvä juttu?

Pesukone on hurissut kovaa vauhtia. Edessä on loma, tosin viikon uurastuksen jälkeen. Tänään tosin sataa kaatamalla, masentavaa. En pidä syntymäpäivistäni, en ole oikein koskaan pitänyt. En halua juhlistaa itseäni enkä halua olla huomion keskipisteenä, ainakaan tänään/ nyt. SItä pohdiskelimme mieheni kanssa tänään. Mieheni teki aamupalan. Pöydällä oli isko kimppu tuoksuvia lupiineja (koska kukkakaupat olivat kiinni). Niin kovasti hän yritti, voi rakas. Kävimme kahdestaan syömässä ja leffassa, Ei ihmeellistä ja vaisua, mut ihan jees olla ihan sikatylsä keski-ikäinen!  :-)  Tänään syntymäpäivänäni minua ilahdutti myös vanha ystävä, jonka kotiin majoitumme ensi viikolla. Ihanaa nähdä vuosien jälkeen! 

Ensi viikko on buukattu hyvin täyteen, phuuuhh.. Voimia Anni, 33-vuotias sellainen!

ps.   Onnea! Sä niin tarvitset sitä...
9 comments:

Teija said...

Hurjan paljon onnea! Tervetuloa samalle vuodelle :) Puhuitko sä jotain keski-iästä? Me mitään keski-ikäsiä vielä olla!! Vaan nuoria aikuisia! :D

nanna said...

Onnea paljon ja juhlamieltä ainakin vähäsen ; ) Korkatkaa edes pikkukuohari joku ilta, kun lapset nukkuu.

Onnea!!

Laura said...

Onnea! :)

ja apua, ei me mitään keski-ikäisiä olla! nimim. täytän 35 parin viikon päästä... ;)

Niina K said...

Noh noh Anniseni jos sää oot keski-ikäinen niin apus mä kuulun sit varmaan sinne "seniori" kansaan koska ihan kohta räpsähtää se 38 lasiin.

Ja koska mä unohdin lähettää sulle kortin ( tyhmä minä) tyydyn onnittelemaan näin..

ONNEA ANNI IHANAINEN NAINEN!!! :)

N.

Katri said...

Onneaonnea, vaikka keski-ikä vasta häämöttää jossain taivaanrannassa... Sähän olet vielä nuoruutesi voimissa! ;D

Nonna said...

Onnea-onnea-onnea!

Voi-sua!=)

Tuula said...

Onnea! ♥
Hihi, vai keski-ikäinen :D Et sä vielä ole, vaikka ei se elämän keskelläkään oleminen paha juttu varmaan ole. Uskon, että vanhemmiten sitä tulee enemmän omaksi itsekseen. Pois rapisee roolit, muiden vaatimukset ja muut hömpötykset. Meistä kehkeytyy aikanaan vielä upeita ja ihania mummoja ;D

anni said...

:-) Anni "ei keski-ikäinen" KIITTÄÄ blogistanian naisia! pus-pussss!

RuusuLiisa said...

Onnea peipi<3 myöhässä tosin..