12.6.12

London-Salisbury-London

Palattuamme viime viikolla muutaman päivän Englannin reissulta, oli niin hyvä mieli. Hyvä mieli siitä, että pääsimme osallistumaan ystävämme häihin Salisburyssa ja näimme meidän Malawin tyttömme. Jaoimme 7-vuotta sitten yhdessä  ikimuistettavan kokemuksen asumalla samassa kylässä Malawissa. Olemme toki tavanneet joitain kertoja tässä välissäkin, muttemme koskaan kaikki yhdessä ja puolisoineen/ elämänkumppanineen. Oli ilo!

Lontoossa, eiku koko Englannissa juhlittiin kuningatarta ja hyvin näkyvästi. Melkoiset järjestelyt ja hulina! 

 

Yksi ystävistämme asustelee aivan Lontoon kestustassa. Saavuttuamme Englantiin, vuokrasimme lentokentältä auton ja suuntasimme nokkamme kohti ystävien kotia. Iloinen jälleennäkeminen, lämmin tunnelma ja mikä erinomainen vieraanvaraisuus! Ihanaa oli olla!

Ensimmäinen ilta hurahti nopeasti terasseilla ja ravintoloissa Lontoossa. 
Lontoon yö tuntui turvalliselle, mahtoikohan johtua melkoisesta vesisateesta? 
Meidän menoa se ei haitannut, kuninkaallisia juhlallisuuksia katsomaan 
tulleiden menoa taisi vähäsen...


 
Seuraavana päivänä auton nokka oli kohti Salisburya, toisin kuin miljoonilla muilla (olivat siis kyseisenä aamuna menossa KAIKKI kohti Lontoota).  
Toisen päivän vietimme Salisburyn lähialueella, itse kaupungissa, mikä oli TOSI viehättävä ja naimisiin menevän ystävämme kotona. Lämmin tunnelma, häähässäköistä huolimatta. Olimme kauimpaa tulleet vieraat (jos sulhasta ei lasketa, kun ei ollut kerran vieras).

 

Salisburyn katedraali oli melkoisen näyttävä rakennelma. Hämmästyttävät yksityiskohdat ja se suuruus - wow! Majoituimme aivan katedraalin lähellä ja ystävämme hääjuhla oli katedraalia vastapäätä olevassa rakennuksessa.

 Toiseksi viimeisen päivän vietimme Englantilais-Malawilaisissa häissä. Hääjuhla alkoi klo 12.30 hääparin siunaamisella samaisessa rakennuksessa olevassa kappelissa ja jatkui ruoan ja rennon yhdessäolon merkeissä klo 18:00 asti. Olin ensimmäistä kertaa päivä-häissä, enkä voisi sanoa, etteikö ne toimisi.Illan vietimme mieheni kanssa kahden, illastaen ja nauttien hyvin rauhallisesta Salisburysta.  Olimme niin tyytyväisiä, että tulimme ja otimme hetken toisillemme sekä toki se tärkein - ne häät..  :-) Ihanat! Viimeisen päivän aamupäivällä ajellimme takaisin kohti Lontoota ja lentokenttää. Teimme muutamat ostokset (olisin saanut kulumaan NIIN paljon rahaa, jos...) ja palasimme kotimaahan tyytyväisin mielin.

  
Thank You England! 
It was a joy!3 comments:

jarna said...

Iik, miten ihanalta teidän pikku-reissu kuulostaa!

Niina K said...

WoW. Upeeta ja miten ihania kuvia. Teil on ollu kyl ihana reissu!!

:)

N

Satu said...

Ihanan kuuloinen matka :)