13.6.12

..Vihdoinkin..


..Vihdoinkin siis se (= mieheni) tajusi, mikä on ihanan näköistä ja mikä ei.. No ei kai, mut nyt se yllätti tuomalla mulle jotain silmääni miellyttävää. Se sanoi, että sillä on yksi kori, mahdollisesti tykkäisin siitä. No arvatkaa, tykkäsinkö? Usein maku sisustus-asioissa ei ole mennyt ihan yhteen, mutta huomaan sisustusmakuni tarttuneen häneen? Tai onko se toisinpäin? Jokatapauksessa saamani kori oli oikein mieluisa!


Englannista ei paljon tuomisia tullut, muutamia lukuun ottamatta. Kuvassa oleva pupunen pojulle ja korissa oleva paksu sisustuskirja yhdellä punnalla. Olisin löytänyt sitä sun tätä, mutta pyrin olemaan mahdollisimman taloudellinen. Edessä on vielä toinen lomamatka (Eesti-Ruotsi-Tanska)..

Viime viikko on ollut melkoinen hässäkkä-viikko, ihana sellainen tosin. Juhlistettiin mieheni valmistumista BBQ:lla mieheni opsikelutovereiden seurassa ja ystävämme olivat Eestistä käymässä. Taas kerran totean, ei se välimatka ja harvoin näkeminen heikennä ystävyyttä... Bloggailut on "vähäsen" taka-alalla. 

Ihanaa viikkoa!
3 comments:

Nonna said...

Täälläkään.ei.mene.aina.ihan.yksiin.tuo.sisustusmaku!=)
Ihanaa.viikkoa!

Anonymous said...

Se on nätti kori. Mun uusi kämppänikin on löytämässä järjestystään ja myös lehtikorit. Eikait se haittaa vaikka useampi eksyy samaan huoneeseen, kun onhan niitä lehtiäkin.. Yksikään ei ole tarkoitettu siihen tarkoitukseen, mutta hienoa sekin.
-Pauliina

Anonymous said...

Siis voi jestas miten ihana reissu teill' on ollut tuolla englandissa!! Wow mit' kuvia! Mun englantikuume tais nousta nollasta sataan sekunneissa!

Ja tuo kori on my;s ihku. Kyll' ne miehet joskus yll'tt'' >) Ja 'l' kysy mik' mun n'pp'imist;' vaivaa, sebu jotain k'vi painelemassa! >)

Ihanaa juhannusta ja kivaa reissua sinne tanskaan my;s!

t. Teija *en pysty kirjautumaan, ku nappaimet ei pelaa!*