23.5.13

...Pyörii-pyörii... (Varoitus: hyvin korupainoitteista höyrytystä!!!)

Tämä tätinen on ihan hämillään tästä vauhdista nyt. Olen väsäillyt koruja (enimmäkseen korviksia) nyt parisen kuukautta ja uhhh.. Eilen oli ensimmäinen julkinen myyntitilanne. Eli eräs asiakas, joka löysi minut FB:n kautta, pyysi tulemaan työpaikalleen. Noh, minähän menin. Ihan mieletöntä. En edes ehtinyt kaikkia pöydälle, kun naiset tekivät jo kauppoja. Miljonääriksi en ihan vielä tullut, mutta ihan mielettömän hyvä mieli siitä jäi ja mooooonta tilausta. Jokainen pennonen on myös juuri nyt niin tarpeeseen, kun tämän perheen äiti on laittanut kaikki rahansa "nappeihin"! Mikä tuntuu hyvälle, on se että ne ketkää tykkää, ne sit tykkää ihan kympillä.
 Puskaradio toimii NIIN hyvin ja frendit promoaa erinomaisesti! KIITOS!!!  pusspusss! Viimeisin ihanuus oli eilen myöhään illalla, kun eräs sunnuntaina kotona käynyt asiakas ehdotti yhteistyötä! ÄÄÄÄÄK! JIHAAA! IIIK! Meinasin mennä ruudun läpi ja rutistaa sitä!
Mitähän tästä tulee? Nyt olis niin tarpeeseen jonkinsorttista yritysneuvontaa (olen nimittäin ihan lähiaikoina menossa!) Apuja, tukea, neuvoja ja ohjausta tarvitaan monella alalla. Ilmoittautukaa vapaaehtoiset! 
  • Yrittäjyys
  • Rahoitus
  • Tekniset asiat (netti)
  • Oheisjutut (käyntikortin tapaiset, pakkausjutut, valokuvat, mainokset...)
Mitä jos tästä tuleekin jotain aikas hienoa? "Napit" reissaa kesänä Tanskaankin.. Hihh!  :) Muutaman paikan kanssa on jo tehty alustavia suunnitelmia, monikulttuurikeskuksessa on jonkunsorttinen valikoima. 

Uusia ideoita on pää täysi. Lähinnä koruja, mutta vähän muitakin juttuja. Uusimpia koruja näkyy lähinnä FB ryhmässä, blogiin en vain ole ehtinyt päivittämään kaikkia. Kurkataa Facebook'iin (anni's creative corner)! Ideaa pursuaa. Omaan makuun on ollut ihanaa luottaa. Sen olen päättänyt, että sellaista en tee, mistä itse en tykkää lainkaan. Kuka nää ideat mulle suodattaisi? Kuka pistäisi järjen päähän?
Mies on työmatkalla. Arki rullaa yllättävän ok kahden ipanan kanssa. Taidan siis olla oikeasti nappihuuruissa, kun en urputa. Miehelle oli pakko soittaa eilen ja päästä höyryjä ulos.. Edessä on ihana viikonloppu - Maailma Kylässä & Kidssing kivalla porukalla! JEE! Ärsyttävää hehkutusta!  
Nyt laskemaan korvispareja...   ILOA & ENERGIAA! 


 PS. Kuka haluaisi hoitaa mun opinnot loppuun nappeja vastaan?  :D

2 comments:

Teija said...

Voi valtava miten ihania kuulumisia♥ Oon ihan tärrelläni sun puolesta! :) Ja eikä ihme että kauppa käy, sun korut on jotenkin vaan niin hienoja ja persoonallisia. (Mun täytyykin heti kohta ottaa yhteyttä tuommosen tilaustyön tiimoilta.. kaula huutaa kesäkorua!)

Sinne vaan yritysneuvontaan, niin kaikki varmaan selviää. Jeejee, great! Ja ipanille terkkuja♥

Anonymous said...

Heippa! Oon muutaman kuukauden sun blogia seuraillut - onnittelut hienosta korubisneksestä!!! :-) MIssäpäin Suomea asut, tuo työpaikkavierailu ja korujen myynti toi idena, että voisi kutsua ystäviä kylään ja he voisivat ostaa koruja (tupperware tyyliin kotikutsut). Itse kirjoittelen Hämeenlinnan seudulta.