28.5.13

What a day...eiku monikossa...Hullunmyllyssä mennään! Takana mainio viikonloppu. Kiva päivän reissu ystävän ja lasten kanssa Helsinkiin - Maailmakylässä & KIDSing. Piiitkä, mutta oikein energinen päivä. Suorassaa TV-lähetyksessä oli jännää, tytöt olivat melkoisen innoissaan. Oli oikein kivaa! Korumyyntiä ja tilauksia on tullut lisää ja lisää. Olen edelleenkin niin hämillään ja vähän jännittynyt tästä kaikesta. Kyllä nautinkin, fiilis on tosi kiva. Yrityksen perustamisen koukerot ovat edessä. Alussa on tarkoitus saada jälleenmyyntipaikkoja lisää, myöhemmin ehkä virallinen nettipuoti ja myönnän..  en voi olla unelmoimatta omasta...  Eräs paikallinen kampaamo otti myyntiin hilujani. Eilen rakensimme mieheni kanssa myyntitelineen. Sopii aivan täydellisesti kivasti sisustettuun kampaamoon. Prototyypistä tuli niin mieluinen, että lähetin jo miehen rautakauppaan hakemaan rojuja lisää.


Tänään kun olin viemässä hilujani jälleenmyyjälle, jäin vielä hoitamaan asioita kaupungille. Tai siis asioita ja asioita. Piti mennä hakemaan päiväkotitädeille lahjoihin lisuketta, mutta tämä tätinen eksyi vaatekauppaan. Huups... Huomasin "vähän" liian myöhään ajankulun ja olin puoli tuntia myöhässä päiväkodilta. Hehhehh! Että tämmöinen äiti. Asiat tärkeysjärjestykseen, eiks niin? Ensin kesävaatteet sitten vasta lapset!  :-)

Tytöllä on huomenna musiikkiopiston pääsykokeet..   IIK! Tytöllä on huomenna eskarin & päiväkodin  kevtjuhla.  SNIIFF! Nessut mukaan. Voihh.

Paikallisen lehden toimittaja kävi tänään sopimassa haastattelusta. Että tällaisia täällä. Ihan rentoa!  ;)

3 comments:

Susanna/ Tuulentalo said...

Onnea uudelle yrittäjälle, hienoja nuo korut on joten eiköhän asiakkaita löydy :)

Teija said...

Iloveit! siis toi teline! Vau, kyl te osaatte! :))

Mä tänään taas sivusin vähän sun korua mun postauksessa.. se on ihana♥

Ja niiin ihana kuulla myös menestyksestä!

anni said...

Susanna
Kiitos! Asiakkaita on löytynyt tosi hienosti, väkertely on ollut kivaa. Olen myös tykännyt pitää kotini ovet auki vieraille.. :)

FB ryhmän (annis creative corner) puolella löytyy aina ne uusimmat!

Teija,
Kiitos! Mies lupasi rakentaa tänään toisen. Oli niin mieluinen... :-) Yrittäjyyden koukeroita mentävä oppimaan.

TERKUT!