2.5.13Näin se vappunen taas meni. Aaton olimme meillä ystävämme ja hänen lastensa kanssa. Vintiöt hyörii ympärillä ja me rupattelimme JA söimme tietty.. Mukavan leppoisaa, rentoa, ei ihmeempää. Vappupäivän vietimme pihallamme. Lapset saivat aidan oman alueen ympärille. Melkoisen hieno aitaus tulikin! Nyt puuttuu enää kanat tai possut!  :-)   Nyt pitää muistaa mennä hakemaan halpaa valkoista maalia leikkimökin maalaukseen - LIDL'istä.. Hih, se ristiriitaisen kiva kauppa. Vähän mälsä, mutta aikas yllättäväkin. Mä ostan joitain tiettyjä juttuja aina sieltä, yhdet lempparit on paksut leggarit. Hyvän hintaiset (8,90) ja kestävät. Kasvojen meikinpuhdistus lappuset, ne on ne edullisimmat mitä mä olen löytänyt ja minulle parhaimmat. (Tiedän, Lidli aihetta on käistelty monessakin blogissa) Me ostetaan sieltä vielä hedelmät ja vihannekset, säilykkeet, pakasteet jne. Toimivat.

Aattona juttelimme ystäväni kanssa luovuudesta, käsillä tekemisestä, ongelmien ratkaisemisesta ja miehen ja naisen tavoista tehdä asioita.

Olen huomannut itsessäni, että mitä enemmän teen ja väkertelen, sitä enemmän haluan tehdä ja toteuttaa. Toisin kun ystäväni luuli (Hih!) kopioin/otan mallia/inspiroidun minäkin muualta näkemästäni. Tässä mallia: 
Korujen teossa käytän paljon pieniä osia. Nyt ne on lasipurkeissa, joissa ennen majalivat sillit ja fetajuustot, hillot ja säilykkeet.  Tadaa, hienot tuli eiks niin? 

Mielessä nyt pyörii:
-pojun 2-vee synttärit
-jumissa oleva koulutehtävä
-äitini terveys
-pihahommat
-hautausmaalla käynti

Tämmöttistä tänne. Kävimme äsken lapsukaisten kanssa ostamassa orvokkeja. Istutamme ne lasten pihalle..  :)

Aurinkoa ja iloa viikkoosi!


7 comments:

Nonna said...

Ihanat purnukat! =)

Teija said...

Onpa persoonalliset purkit! Ihanan vekkulit oikeastaan, kun tarkemmin katsoo! Voisinpa tehdä itsekin, mutta vaikka valkoisina tai mustina Oskun tilpehööriin? (Millä pikaliimalla liimasit eläimet kansiin kiinni? kuumaliimalla?) Netti ja blogit on kyl ehtymätön lähde ideoille :) Niin ehtymätön, että on ollut pakko jo suodattaa.. kaikee ei VALItettavasti pysty toteuttaan :)

Touhukasta kevätaikaa♥

anni said...

Nonna,
Kiitti! Minustakin aikas mieluisat.

Teija,
KIITTI! :) JOS olisin saanut valita värin, olisin ottanut mattamustan, MUTTA kun siivotessa löytyi 2 purkillista kirkkaan punaista, minkäs sille sitten tekee. Taidan käyttää loputkin (huonot) pikkueläimet, ja tehdä lisää. Turkoosiytkin olisi ihanat. Netissä on NIIIIIIIN ääretön määrä hyvää (ja sitten sitä ei niin hyvää, muttei nyt siitä!) Mä yritän toteuttaa fiiliksen mukaan ja pakko sanoa aina on mielessä se kierrätys ja raha. En suostu hirveästi maksamaan välineistä! :) Terkut sinne...

Tuula said...

Arvaas, minä sain eräältä tosi kivalta tyypiltä aivan ihastuttavan korun ja synttäritervehdyksen! Voi että tuli niiiiin hyvä mieli :) Ihan liikutuin... Se eräs tyyppi on kyllä ihan aarre! Kiitos.

anni said...

Tuula,
Ole hyvä!!! :) Tiedätkö, minulla on kans yksi blogiystävä (monen muun blogiystävän lisäksi), joka aina yllättää minua pienillä ihastuttavilla jutuilla.. Nyt oli minun vuoro tehdä samaa eteenpäin jollekin toiselle. Eiks niin?

Toivottavasti se oli mieluinen.. Mä pohdiskelin JONKÙNVERRAN, mikä niistä olisi juuri sinulle oikea..

Hyvää mieltä on IHANAA jakaa! Saan siitä itse tosi hyvän fiiliksen! 2 kärpästä siis yhdellä iskulla! :)

Outi said...

Ihania purkkeja! Taii purkinkansia. ;)

anni said...

Outi,
KIITTI! Mäkin ihan tykästyin näihin. Ne kököttää tässä tietsikan vieressä ja niissä on koruväkerryksen osia.. Mielessä olisi tehdä muutamia lisää - ERIVÄRISIÄ!