30.4.13

Ohoh, edellisen postaus alkaa viikonlopun hehkutuksesta ja nytkin aioin palata viikonloppuun.. No nyt en hehkuta. Kerronko ensin, miten sen piti mennä vai kerronko miten se meni?

PITI: Mun piti mennä ystävän kanssa käsityömessuille ja venäläisen klassikon (DDT) konserttiin lauantaina. Sunnuntaina piti mennä herttoniemen kirppistapahtumaan ja juhlimaan ystävän pojun tupareita/synttäreitä. Piti-piti-piti...

OIKEASTI TAPAHTUI: Esikoinen oksensi koko yön ja lakanoita vaihdettiin pariin otteeseen. Reipas hän kyllä oli, olosuhteen ottaen huomioon. ONNEKSI ei haista tyttönen! Phuuh! SItten nousi kuume ja kuumeileva tyttö oli sängynpohjalla. Perheen ruokateemaksi oli 'viikonlopun ruokaa vain pakastimesta'. Postitiivista oli että saimme hieman olla pihalla. Sunnuntain siivoilin koko päivän. Mökötyttikin ja otti päähän. Ei suoranaisesti se. että suunnitelmat muuttui vaan se että vietin koko päivän siivoillen yläkerran kaappeja. Phuuh. Ei ole sitten lainkaan mun hommaa.

Nyt on vappuviikko. Vietämme vappuaaton pihallamme ystävän ja hänen lasten kanssa. Vappupäivänä ulkoillaan ja mummoloidaan. TOSI hissukseen siis. Katossa roikkuvat 2kpl delfiini foliopalloja. Minkäs sille teet, kun valitaan äidin mielestä ei niin kivat. Ehkä mä en voi olla aina vaikuttamassa? Viikonloppuna juhlistamme pojun 2-vuotis syntymäpäiviä.   :-) Kolmipyöräistä potkulautaa etsimään siis..  

Väkertelypuoti on ollut tämän viikon hieman taka-alalla. Puolet tuotoksistani meni monikulttuurikeskukselle myyntiin. Minut kutsuttiin myös myymään erääseen naistentapahtumaan. Omat varastot ovat vaan vähän pienet nyt, lisää pitäisi tuottaa... Ihanaa on kyllä ollut! Olisipa "Vähän" enemmän rahaa käytössä että voisi samantien tilata kunnon satsit sitä ja tätä, joista voisi VAIN toteuttaa..  :-) Rauhallisesti hyvä tulee? Niinkö?...Että näin... Heiputihei!

2 comments:

Susanna Tamminen said...

No onpa teillä ollut hurjaa, tuo vatsatauti on niin paha! Toivottavasti teillä jo voidaan paremmin, hauskaa vappua :)

anni said...

Susanna,

Kiitti kommentistasi! Onneksi oksutauti meni ohi ja tytsy on entisellään!