17.4.13


 Näin ne päivät vaan menee - niin uskomattoman nopsaa. Viikonloppu meni hyvin kiireisissä merkeissä - isäni 65-vuotis syntymäpäiviä järjestellen. Synttärit venyi vielä maanantainkin puolelle, kun ajattelimme vielä kerran ilahduttaa isää viemällä ulos syömään. Ilahduttaminen oli tarpeessa, olihan hän viettänyt äitini vierellä ensiavussa koko päivän. Phuuh.

Nyt olen itse vilustuneen oloinen ja paikkoja kolottaa. Blaah, mälsää. Tänään tosin en suostunut olemaan kipeä ja hoidin yhden koulutehtävän pois alta - haastattelun paikallisessa nuorisotiedotuspisteessä. Sehän menikin odotettua paremmin. Tiedättekö sen tunteen, kun on valmistellut jotain etukäteen miettimällä kysymykset valmiit, mutta istten itse tilanteessa huomaakin että kaikki menee omalla painollaan ja keskustelu/ haastattelu onkin suunniteltua parempi. Oli siis todella antoisaa keskustella tämän kaupungin nuorison asioita hoitavien kanssa. Hitsit, mitä työtä hekin tekevät! 
Nappikauppa on lähtenyt hyvin käyntiin. Olen saanut ihanaa palautetta, mikä on innostanut lisää väkertämään. Tänään tuli yksi postilähetys materiaalien kanssa. Eli kuvissa näkyy tämän päivän tulos. Ei niinkään mitään uudenlaista, lähinnä niitä jo eteenpäin menneitä lisää. 

Eli, jos innostuit jostain, täältä niitä saa!Kesäloma on mielessä. Lumien sulaminen ja pihahommat on mielessä.. Hommaa riittää. Lumet ovat sulaneet vauhdilla ja vesisade on tehnyt ihmeitä. Melkein tekisi jo mieli haravoimaan, piha näyttää niin järkyttävälle. Pohdinnassa on myös jonkunlainen "aita", millä saisi poitsun pidettyä pihan puolella, eikä juoksemaan suoraan tielle. Sen verran vilkas veijari on!
Tänään oli eskarilaisen vasu-keskustelu. Tuleva koululainen on edistynyt huimasti. Itsellenikin tuli olo, ettei meillä ole hätää. Kyllä tyttö pärjää! Tyttö on tosi innokas oppimaan ja keskittymiskyky on melkoinen. Toivottavasti ne pysyy! Huomaan olevani jo herkistynyt siitä, että tytön pitkä päiväkotitaival jo niin rakkaaksi tulleessa päiväkodissa on loppumaisillaan. Mietin jo mielessäni että muistanhan nessupaketin laittaa taskuun kevätjuhliin ja mitä veisin päiväkotitädeille/eskariopelle kiitokseksi? Hmmm...

Tällaista näin täällä, ei ihmeempiä...

PS:   Sorry, nappikuvia tuli nyt hieman paljon...


Bye-Bye!
3 comments:

Tarkkasilmä said...

Mä niin tilaan sulta jotain kun pääsen koneella ihastelemaan!!! Ihania!!
Ja ihana äiti oot ku muistat niitä päiväkodin tätejä :) vie niille tuommoset korvikset ;)
Terveisin yksi pk-täti, joka rakastaa säilyviä muistoja ❤ (juon joka päivä päiväteeni yhden ihanan tytön antamasta mukista)

Anu

Nonna said...

Mullekin tuli mieleen, että viet tietty omaa tuotantoa. Hassua muuten, että mä olen ajatellut, että kaikki pk-tädit haluaa sellaista häviävää kamaa lahjoiksi... Hih.
ps. Mäkin meinaan kyllä tilata, kunhan tästä ehdin...

anni said...

Tarkkasilmä
Kiitti! Tilausta odottamaan jääden... :D Joo, vien päiväkotitädeille jotain omasta puodista. EHkäpä rannekorut?


Nonna
KIITTI! Juu, tilaa vaan! Kivaa jos/kun löytyy jotain mieluista...

Päiväkotilahjojen suhteen olen ollutkin tuommoinen häviävää tuotetta- gtyylinen.. Nyt mietin niitä omia. Riski ehkä suurempi, ajatus kuitenkin se tärkein. ILOA SINNE!