12.4.13

Pe-pe-perjantaitaViikonloppu taas edessä. Huomenna juhlistamme isäni 65-vuotispäivää. Pistää mietteliääksi se vanhempien ikä. Muistan kun he täytti 40 ja se tuntui NIIN vanhalta. Mutta nyt sitten... tosin en ole itsekkään mikän lapsonen enää - sniiff, 34...Sekin kuulostaa VANHALTA.

Viikko meni nopsaa. Myönnän ajatukset oli paljon "napeissa" ja koruissa. Olen saanut niin paljon hyvää palautetta, että olen välillä ollut ihan häkeltynyt. Tänään yksi sinänsä ihan tuntematon (=tutun tuttu) kiitti että olen olemassa ja teen näin ihania juttuja.. Voi hitsit, sanon minä!    :-)


***

Esittelen teille nyt jotain, mikä on jäänyt esittelemättä. Mieheni edesmenneen äitipuolen (joka nukkui pois tammikuussa)  huutokaupasta ostama lamppu. Hän oli sen nähtyään sanonut että se tulee Annille.. ja se tuli. Ja nyt se on meidän olkkarin näkyvimmässä paikassa... *sniiff*   Thanks AG!

***

Pitäisikö ottaa ikkunoista pois paperista leikatut lumihiutaleet, vai jättäiskö suoraan ensi talveen? No ei, POIS!! Täällä nimittäin kukkii pihalla krookukset ja kevät tuli!  Lunta on vielä, mutta se sulaa päivä päivältä enemmän pois... Phuuh, rankka kevät tää.Erinomaista viikonloppua! Minä menen nyt (22.30) silittämään, tekemään korttia, kuorimaan huomiseksi juureksia. Phuuh, ja zzz...

4 comments:

Tuula said...

Lucky you, nuo krookukset ovat ihania!! :) Meillä on vielä polveen saakka lunta takapihalla. Onneksi ripottelee vettä sentään (ja se ääni ikkunaa vasten on IHANA). Kaipaan jo niin nurmikkoa, kukkia, auringon lämmintä hivelyä... ohh...

Vanhempien vanheneminen saa kyllä mietteliääksi ja vähän surumieliseksi. Alkaa liiankin hyvin tajuta, että elämä todella on rajallista... Onneksi sitten vastapainona on lapset, joissa elämä jatkuu - eikä niiden kanssa häärätessä ehdi liiaksi vaipua surumielisiin ajatuksiin :)

Hyvän mielen viikonloppua ♥

JOnna said...

Mieletön lamppu! :) Ihana lukea sun innostuksesta ja siitä, että sun työt on saanut hyvän vastaanoton!!!

Teija said...

Siis varmasti maailman kaunein lamppu♥ Katselen noita tuon tyylisiä aina sillä silmällä, mutta vielä en oo raaskinut.. kun ei nyt oikein ole tarvettakaan.

Iloista viikkoa ja palataan taas :)

anni said...

TUULA
Kiitti! Totta, vanhempien vanheneminen on ollut hyvin pinnalla ja mietteissä paljon. Toissapäivän vietin äitini kanssa ensiavussa - phuuh!

JONNA
Kiitti! Lamppu saa ansaitsemansa huomion. Juu, innostusta on...Saa sitten nähdä, miten kauan. Tänään väkersin lisää, ei tosin mitään ns. uusia malleja vaan jo myytyjä...

TEIJA
Kiitos! Minusta se ei ehkä ole maailman kaunein, kaunis kylläkin. Mutta se tunnearvo on kyllä korvaamaton. Tämä lampun ostaja/antaja oli rakas...