22.4.13

Ihana viikonloppu takana. Menoa ei juurikaan haitannut edes flunssa.. Kevät tuntuu hyvälle! Vaikka paikat repsottaa, niin repsottakoot. Mä oon tällainen repsottaja!  :-)

Lapset oli ystävillä hoidossa. Me käytiin  mieheni kanssa syömässä, leffassa (vuoden se kestää), naurettiin kuin mitkäkin, ostoksilla ihan pienesti (Jee, uusi Sabo:n skootterikillutin rannekorussa ja uusi villatakki keväästä huolimatta), raksa-messuilla (josta pyydettiin ikkunanvaihto/ korjaustarjouksia), pubissa lasillisella, matsi Blokus-peliä ja tehtiin pihahommia. NYT mä pääsen pihalle! Siellä puskee jo pieniä kasvunalkuja - IIIK!  Multa tuoksuu NIIN HY-VÄL-LE! Sen lisäksi myin koruja, väkertelin lisää koruja, mummoloitiin ja oltiin vaan - omalla jengillä. Mulla on muuten aikas hyvä jengi, olenhan mä sen sanonut? Olenhan?

Nyt odottelen postilähetyksiä. Olen tilannut ympäri-ämpäri tarvikkeita ja kylläpäs niissä kestää... Sain muutaman uudne myyntipaikan väkeryksilleni. Hihh!  :-) Ja jos JOKAISELLA ystävälläni/tutullani ei jo ole tekeleitäni, niin vahvasti kannustan tekemään hankintoja tai tilaamaan jotain mieleistä!!!


Puss!   Nyt teen sen koulutehtävän loppuun!3 comments:

Teija said...

Tää oli ihanan energinen hyvän mielen postaus!♥ Jotta kiitokset vaan energiapiikistä :)

Kevätkevät♥

Susanna Tamminen said...

Ihanalta näyttää sinunkin blogisi, kivaa tulla tänne lukemaan uudestaankin :) Hauskaa tiistaita!

anni said...

Teija
Kiitti! Ja ole hyvä vaan!!! :)

Susanna,
Kiitos ja tervetuloa tännekin!! Hyvää vappua sinne!!!!